'Doktor'un villasında 45 milyonluk uyuşturucu

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 'Extacy' üretilen bir villayı bastı. 44 milyon TL değerinde 2 milyon 200 bin adet Extacy hap ve 2 milyon TL değerinde 6 kilogram kokain ele geçti.

GİRİŞ 03.08.2018 12:12 GÜNCELLEME 03.08.2018 13:03
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Doktor' lakaplı İ.G.'nin elebaşılığını yaptığı 4 kişi yakalanırken, uyuşturucuların servis edildiği özel zulalı biri VIP Mercedes Vito 2 araç da ele geçti. Villaya baskın yapıldığında üretimin devam ettiği belirtildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Büyükçekmece'de bir villada Extacy hap üretildiği bilgisi aldı. Alınan bilgi üzerine villa fiziki takip altına alındı.

 

 

Villa takip altındayken villaya VIP midibüs geldi. Midibüs, bir miktar uyuşturucu konulduktan sonra hareket etti. Midibüs Fatih'e gelerek bir kişiyle buluştu. Torbalar halinde aracın zulasından çıkardığı hapları alıcıya verdiği sırada operasyon başlatıldı.

F.K. ve B.K. gözaltına alındı. Ekipler eş zamanlı olarak villaya girdi. Villada çete elebaşı olduğu belirtilen 'Doktor' lakaplı İ.G. ve Özbekistan vatandaşı kadın D.Y. gözaltına alındı. Ekipler çetenin uyuşturucu sevkiyatında kullandığı özel zulalı başka bir aracı da ele geçirdi.

Villada ve araçlarda yapılan aramalarda 44 milyon TL değerinde 2 milyon 200 bin adet Extacy hap ve ele geçen ikinci araçta 2 milyon TL değerinde 6 kilogram kokain ele geçti.

Villaya operasyon yapıldığı sırada üretimin devam ettiği belirtildi. Operasyonda ele geçen uyuşturucular ve yapım malzemeleri İstanbul Emniyet Müdürlüğü bahçesinde sergilendi.

4 kişinin Emniyet'teki sorgusunun sürdüğü bildirildi.

YORUMLAR 5
  • Hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    Abi bunları idam edin, böyle cicili bicili renklerle hangi evladımızın kanına girecekler. Yaptırım istiyoruz, yazıktır günahtır adamlar memleketin geleceğiyle oynuyorlar.
    Cevapla
  • kulaksız 5 yıl önce Şikayet Et
    polis teşkilatımıza sesleniyorum bu arkadaşa kulak verin
    Cevapla
  • tuzağa dikkat 5 yıl önce Şikayet Et
    bir ihbar olmadan polis bunları bulamaz ayrıca ihbarı yapanlarda büyük ihtimal uyuşturucu baronlarıdır çünkü polise yakalanmamak için herzaman taktik strateji yöntem buluyolar polise bilerek ihbarda bulunup polise yem atıyolar poliste yemi yutuyor polis olay yeriyle uğraşırken arkadan yüklü miktarda uyuşturucuyu piyasaya sürüyolar
    Cevapla
  • fethiyeli 5 yıl önce Şikayet Et
    çok kurtlar vadisinin zararı
    Cevapla
  • 34pendik 5 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun Türk Polisine, süper.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz