Antalya'da akıma kapılan işçi böyle kurtarıldı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde enerji nakil hattı ihalesini alan yüklenici firma işçisi, elektrik akımına kapıldığı direkte mahsur kaldı. Diğer işçilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yaralı işçiyi direğin tepesinde mahsur kaldığı yerden indirdi.

Antalya'da akıma kapılan işçi böyle kurtarıldı
Antalya'da akıma kapılan işçi böyle kurtarıldı
GİRİŞ 15.08.2018 11:24 GÜNCELLEME 15.08.2018 11:27
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Olay Manavgat-Alanya arası D-400 karayolu üzeri Karacalar Mahallesi Yemişlisu mevkiinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, enerji nakil hattı ihalesini alan yüklenici firmanın işçisi Emrah B. kontrolsüz olarak çıktığı trafoda bir anda elektrik akımına kapıldı. Yerden yaklaşık 10 metre yüksekte direkte yarı baygın halde mahsur kalan arkadaşlarını gören diğer işçiler hemen yardıma koştu ancak direkte elektrik olma ihtimali sebebiyle yukarı çıkamadı.

 

 

İşçilerin ihbarı üzerine olay yerine AFAD ve Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri geldi. Ekipler gelinceye kadar yarı baygın halde elektrik direğinin tepesinde kalan Emrah B. direkteki elektrik kesildikten sonra kurtarma ekipleri tarafından sepetli merdivene alınıp aşağı indirildi. 112 acil servis ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Emrah B. ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Emrah B.'nin durumunun iyi olduğu bildirildi.

YORUMLAR 4
  • Firmaidamisart 5 yıl önce Şikayet Et
    birileri ceza yemeden bu olaylar devam eder firmalara hapis kapama coook canini acitacak para cezasi vermeden dikkat etmez tedbir de almaz paraya tapan herseyi yapar (is cinayeti) bile is kazasi dikkat etmemis biz okadar uyarida bulunuyoruz yapmiyorla olmaz o isci ile calismassiniz guvenlis yapmayani kovacan en ufak isinde ozaman nasil azaliyor... kazalar bu isin tek cozumu kaliteli is malzemesi yasa ile kaliteli iş malzemesi almak zorund tutulanpatron ve onu kullanmak zorunda tutulan işçi ve denetleyen ceza yazan devlet ozaman bu uc denklem yerine oturur firmayi kapatacan (firmanin idami) birdaha ticaret yapmasini engelleyecen bakalim yetersiz ekipman ve bilgi ile calistiriliyormu isciler
    Cevapla
  • derviş 5 yıl önce Şikayet Et
    adamda hiç bir güvenlik önlemi yok. bu işleri taşerona veriyorsunuz neden kontrol etmiyorsunuz?
    Cevapla
  • SERKAN 5 yıl önce Şikayet Et
    Hangi iş olursa olsun insan canından önemli değildir. Elektrik akımını kesmeden ne diye direğe çıkarsın kardeşim gençliğine ailene yazık. Lütfen daha dikkatli ve bilinçli olalım İ.S.G. kurallarına riayet edelim.
    Cevapla
  • husnu coban 5 yıl önce Şikayet Et
    adamim eger calisma yapacaksan ilk isin o trafolara gelen elektrigi kesmektir. calisman bittiginde elektrigi vermen lazim.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır