FETÖ'ye bir darbe daha! Üst düzey isim yakalandı

Manisa'nın Salihli ilçesinde, polis tarafından düzenlenen operasyonda, FETÖ/PDY'nin 'Gürcistan yapılanması'nda sözde 'üst düzey yönetici' olduğu ileri sürülen Y.A., gözaltına alındı.

FETÖ'ye bir darbe daha! Üst düzey isim yakalandı
FETÖ'ye bir darbe daha! Üst düzey isim yakalandı
GİRİŞ 14.09.2018 14:28 GÜNCELLEME 14.09.2018 14:58
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat, Terörle Mücadele ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele şubesi ekipleri, ortaklaşa yaptığı çalışmada, hakkında FETÖ/PDY'nin şifreli haberleşme programı 'ByLock'u kullandığı gerekçesiyle yakalama kararı bulunan ve örgütün 'Gürcistan yapılanması'nda sözde 'üst düzey' yönetici olduğu öne sürülen Y.A.'nın, Salihli'de olduğunu belirledi. Y.A.'nın bulunduğu eve bu sabah operasyon düzenlendi.

Gözaltına alınan Y.A.'nın evinde ve üzerinde yapılan aramalarda ele geçirilen dijital malzelere incelenmek üzere el koyuldu. Y.A., Salihli Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra işlemleri için İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. 

 

 

YORUMLAR 3
  • Saral 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu sümüklü pis malükun geberdiği haberi doğrumu bilen varsa lütfen yazsında yüreğimize biraz su serpsin. ermeni yahudi melezi kin ve nefret hainlik deposu.
    Cevapla
  • adanalı 5 yıl önce Şikayet Et
    siyonist in köpeği
    Cevapla
  • nusri 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam gibi gelip teslim olmuyorlar, eninde sonunda adalet karşısına çıkacaksınız be hainler. Nereye kadar kaçacaksınız. Bu millet asırlar geçse de sizi ve yaptıklarınızı unutmayacak!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim