30 yıllık kedicik Ayça Pars itirafçı oldu

Adnan Oktar örgütündeki "bacılar" grubunun en kıdemlisi Ayça Pars, örgüte ait tüm bilinmeyenleri anlattı, şok itiraflarda bulundu.

30 yıllık kedicik Ayça Pars itirafçı oldu
30 yıllık kedicik Ayça Pars itirafçı oldu
GİRİŞ 18.09.2018 06:38 GÜNCELLEME 18.09.2018 06:45
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Adnan Oktar örgütündeki "bacılar" grubunun en kıdemlisi Ayça Pars, örgüte ait tüm bilinmeyenleri anlattı, şok itiraflarda bulundu.

Adnan Oktar örgütünde televizyon ve internet yayınlarının başındaki kişi Ayça Pars, örgütle ilgili inanılmaz itiraflarda bulundu.

 

 

"30 kişilik gruptan kimi gözüne kestirirse ona dayak atardı. Dayak derken sadece tokat değil. Yerde sürüklerdi, saçlarını kazırdı. Bir bayanı küçük düşürecek her şeyi yapardı. Bu şiddete yüzlerce kez şahit oldum."

"Din görüntüsü altında bir çok sapkınlık yapıldı. Örgütte sadece göstermelik bir dini yapı var. İçeride olanlar çok daha farklı. Hücre sistemi vardı. Birinin yaptığını diğerleri bilmezdi. Başta her zaman Adnan Oktar vardı. Onun direktifleri emir hükmündeydi."

"Bayanların kendisine aşıkmış gibi bakmalarını isterdi. Onu ne kadar sevdiklerini, ona yönelik güzel sözler söylemelerini isterdi. Bayanlardan biri eğer ona aşıkmış gibi bakmazsa, yayında "Biz 5 dakika ara verelim" der, yayına ara verdirip ona işkence yapılırdı. Kameralar kapatılır, yediği yemek kafasından aşağı dökülür, saçlarını makasla keser hatta eliyle yolar, üstüne hakaretler ederdi."

"Kızı yanına çağırıp, parmağıyla nabzına bakardı. Kızın korkudan nabzı yükselince, 'Bak beni nasıl seviyor. Dokununca nabzı yükseldi' derdi. Ağlamaktan gözleri şişen kızlara, 'Bana aşkla bakıyor. Bakınca gözleri doluyor' derdi."

"Ciddi bir mehdi saplantısı vardı, şehvet ve lüks düşkünüydü. Paranoyaktı. Herkesi satabilecek kadar güvenilmez biriydi.

Örgüte 15-16 yaşında kızlar da geldi. Stüdyoya gelen küçük kızları yayında göstermezdik. "

 

YORUMLAR 60
  • Hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    Planlayarak tasarlayarak 2 kişi öldüren ve gasp sonucu 2 kişi öldüren Terör sonucu 2 kişi öldüren idam edilsin. Namus cinayetlerine ömür boyu verilebilir.
    Cevapla
  • Paronayak 5 yıl önce Şikayet Et
    Hasan 1 kişi bile öldüren idam edilsin sen ne diyon iki iki diyorsun saçmalıyor ilkini mazur mu görüyon
    Cevapla
  • ahmed said 5 yıl önce Şikayet Et
    artık her zaman şunu söylüyorum..madem Allah için idam ve kısas gelmiyor.gelecek gibi de görünmüyor..o halde bende derim ki'' İDAMA HAYIR.KAHROLSUN MAZLUMLAR.YAŞASIN ZALİMLER
    Cevapla
  • gökhan 5 yıl önce Şikayet Et
    oktar gazinosu kapandı he hey gidi hey
    Cevapla
  • Saim 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu rezaletin farkında olup ta bu rezilliğe niye devam ettiniz. Neden kaçmadınız. Kendini firavun ilan eden bir soytarıya nasıl bu kadar taptınız. Ahmaklar!
    Cevapla
  • celal 5 yıl önce Şikayet Et
    KUR AN ve hadisleri es geçtik fetölere ve oktarlara teslim olduk biri cenneti parselledi öteki ondan feri kalmadı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı