Kritik İdlib gelişmesi! Sınırlar Ankara'da çizildi

Milli Savunma Bakanlığından, Rus heyeti ile 19-21 Eylül tarihlerinde düzenlenen toplantılar sonucunda, İdlib'de silahlardan arındırılacak bölgenin sınırlarının belirlendiği açıklandı.

Kritik İdlib gelişmesi! Sınırlar Ankara'da çizildi
Kritik İdlib gelişmesi! Sınırlar Ankara'da çizildi
GİRİŞ 21.09.2018 15:57 GÜNCELLEME 21.09.2018 16:45
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Bakanlıktan yapılan açıklamada, İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'ndeki durumun istikrara kavuşturulmasına ilişkin, Soçi'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in katıldığı toplantının ardından mutabakat imzalandığı hatırlatıldı. 

''SINIRLAR BELİRLENDİ''

 

 

Mutabakat çerçevesinde uygulama esaslarını görüşmek üzere Rus heyeti ile 19-21 Eylül tarihlerinde Milli Savunma Bakanlığında toplantı düzenlendiği belirtilen açıklamada,"Toplantıda bölgenin coğrafi yapısı ve yerleşim alanlarının özellikleri de dikkate alınarak İdlib'de silahlardan arındırılacak bölgenin sınırları belirlenmiştir. Faaliyetler planlandığı şekilde sürdürülmektedir." ifadeleri kullanıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 13
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Suriye de olaylar ilk başladığı tarihlerde idi . En fazla savaşçının Çinden suriyede savaşmak için geldiği söylendi. biraz araştırdım. Çin ve savaşçı ne alaka dedim. Biraz araştırınca Tayland veya kamboçyadi mülteci uygur türkleri aklıma geldi. Çin k.kore benzeri taktikle uygur türklerinin cebine pasaport ve para koymuş aileleri esir almış savaşmaz isen ailen ölür diye tehdit etmişler.. Suriyede savaşan uygur türkleri çoğu böyleyse Çeçenlerdede benzer durum olabir.. ramazan kadirov tuhaf biri yapar mı yapar...
    Cevapla
  • canturk 5 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar çok dikkatli olunması gerekiyor cünkü idlipte abd israil evancelislerin 100 yıllık pilanlarını alt üst ettik esadın hayaline cop durttuk esat ve ısraıl abd hıc ıstemedıgı bısey yaptık ve bunu ödetmek isteyecektir turkıye rusya yada ıranın arasını acmak ısteyecekler ya yanlıslıkla ruslara turklerı vurduracaklar ya muhaliflerin arasına sızıp turk yada rusları vurduracaklar bu oyunu yaparak araya fıtne sokacaklardır
    Cevapla
  • Haydi Türkiye 5 yıl önce Şikayet Et
    kardeşim ebced hesabında da geçiyor. rusya Türkiye'ye girecek, 3 ay kalacak. bu zaman zarfında Türklerden çok şehit olacak. bu süre içerisinde ruslar tekrar püskürtülecek. Rabb'im bizleri muvaffak eylesin inşaAllah. birlik olma zamanı geliyor da geçiyor bile.
    Cevapla
  • seyirci 5 yıl önce Şikayet Et
    bugun orada insanlar seviniyorsa türkün sayesindedir
    Cevapla
  • HalitBinVelit 5 yıl önce Şikayet Et
    Kürt? Türkiyenin Erdoğanın bu başarısına Ancak Chp,liler sevinmez. Erdoğan Dünyada Etkili ve saygın bir Lider konumuna geldikce Chp,liler iyice tırlatacaklar :)
    Cevapla
  • kürt 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben ne sakalisina nede sakalsizina inanirim hepsi Siyonist Enperyalist usagi PKK YPG ÖSO ISID DEAS EL NUSRA EL KAIDE tasaron bunlarin müslümanlara faydasi yok zarari var hepsi piyon!!
    Cevapla
  • Yüksel 5 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye suriyede varlığını artırmalı. Ordaki milletin desteğini ve güvenini aldıkça inanın abd eset rusya ve diğerlerinin varlığı giderek azalacaktır.
    Cevapla
  • cevat 5 yıl önce Şikayet Et
    hamdolsun , bugün bu ateşkes olmasaydı bu mübarek günde ölen sivil kardeşlerimizi izliyor olacaktık ...
    Cevapla
  • HalitBinVelit 5 yıl önce Şikayet Et
    Erdoğan gerçekden Mazlumların büyük bir kurtarıcısı? Haşa Onu İlah yerine koymuyoruz ama Allah böyle bir Lideri mazlumları kurtarmak için Dünyaya indirmiş sanki.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu