Cemal Kaşıkçı'nın nişanlısına koruma kararı

Cemal Kaşıkçı'nın nişanlısı Hatice Cengiz'in başvurusu üzerine İstanbul Valiliği koruma kararı çıkardı.

Cemal Kaşıkçı'nın nişanlısına koruma kararı
Cemal Kaşıkçı'nın nişanlısına koruma kararı
GİRİŞ 21.10.2018 18:56 GÜNCELLEME 21.10.2018 20:12
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, İstanbul Valiliği, Kaşıkçı'nın nişanlısı Hatice Cengiz'in güvenliğinin sağlanması için koruma kararı aldı. 

Karar kapsamında, Hatice Cengiz'e, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü'nden koruma verildiği ve 24 saat korunacağı bildirildi.

Washington Post gazetesinde yazılar yazan Cemal Kaşıkçı'dan, 2 Ekim Salı günü resmi işlemler için Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğuna gittikten sonra bir daha haber alınamamıştı.

Kaşıkçı'nın kaybolmasıyla ilgili Türkiye ve Suudi Arabistanlı yetkililerin yer aldığı ortak çalışma grubu oluşturulmuş, konsolosluk binasında ve konsolosluk konutunda inceleme yapılmıştı.

Suudi Arabistan yönetimi ise 20 Ekim'de, İstanbul Başkonsolosluğu'na girdikten sonra haber alınamayan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın, konsolosluk binasında yaşanan arbede sonucunda öldüğünü iddia etmişti. 

YORUMLAR 10
  • Hayal gucu 5 yıl önce Şikayet Et
    Amerikanin borcu girtlaga kadar yeni silah satislari yapamiyor haliyle suudlarin amerikan bankalarindaki paralarina cokecek bi sebep ariyor ve bir anda sucsuz masum bir insan bunun icin kurban seciliyor.eski bir cia ajani olarak benim gorusum budur:)
    Cevapla
  • Kurtbey 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin iyi insan sana bunu yapanlar kahru perişan olsun inşallah
    Cevapla
  • aslan 5 yıl önce Şikayet Et
    nisanlisinada yazik oldu kasikcyada dahha cook yazik ettiler katil araplar israil abd denmi ogrendiniz ve ya ogrettiler bunun cezasi cook agir olacak size dunya gercek yuzunuzu gordu artik
    Cevapla
  • Servet 5 yıl önce Şikayet Et
    umre ve hac görevini yapmak isteyenleri bir ürperti sardı gidiyor. bir ulke konsolosluğunda cinayet işleniyor. her ne surette olursa olsun, suçlu prens ve konsolostur. başka tabiri yok. diğerleri varsayimdan ileridir. işin icinde gizli servisler olabilir mi acaba demekten de kendimizi alamıyoruz.
    Cevapla
  • Tayyip Erdoğan 5 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH rahmet etsin iyi adamdı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi