Kediye çarpmamak için 6 araç birbirine girdi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir otomobil kediye çarpmamak için fren yapınca 6 araç birbirine girdi. Kazada kedi telef olurken, 6 araç hurdaya döndü.

Kediye çarpmamak için 6 araç birbirine girdi
Kediye çarpmamak için 6 araç birbirine girdi
GİRİŞ 06.11.2018 03:52 GÜNCELLEME 06.11.2018 03:53
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde, Turgutreis istikametinden Bodrum yönüne seyreden otomobilin sürücüsü, Gümbet Kavşağı’nı geçtikten yaklaşık 200 metre sonra yola aniden bir kedinin fırlaması üzerine fren yaptı. Araç sürücüsü durmaya çalışsa da kediye çarpmaktan kurtulamazken kazada aynı istikamette seyreden 6 araç birbirine girdi.

 

 


Kaza yerine polis, 112 Acil Sağlık, itfaiye ve zabıta ekipleri sevk edildi. Kazada aracın çarptığı kedi telef olurken, araçlarda maddi hasar oluştu. Polisin yaptığı incelemenin ardından kazaya karışan araçlar bölgeden kaldırıldı. Telef olan kedi zabıta ekiplerince yoldan alınırken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

YORUMLAR 10
  • Gerçekçi 5 yıl önce Şikayet Et
    Kedi , köpek, koyun da çıkabilir, çocuk da çıkabilir, yaşlı da çıkabilir, bunun için araçlar arası en az fren mesafesi belirlenmiştir. Aynı anda iki araç da değil altı araç birden bu mesafeye uymamışlar.
    Cevapla
  • zafer gülten 5 yıl önce Şikayet Et
    belediyelerin sokak hayvanlarını kısırlaştırması lazım. sözde hayvansever geçinenlerde gidip veteriner yada petshoplardan ücretli cins hayvan alıyor,sokak hayvanlarını evlerine sokmuyorlar.
    Cevapla
  • Ben. 5 yıl önce Şikayet Et
    Kediye çarpınca vicdansız deniyor. Gereğini yapınca bakalım ne deniyor?
    Cevapla
  • Hacivat 5 yıl önce Şikayet Et
    Araclara acimadim ama kediye üzüldüm onun canini Allah verdi Allah ta alir kediye vurmamak icin canini tehlikeye sokan vatandasa tesekkür ediyorum Allah ona uzun ömür versin hayvani kurtarmaya calismis Allah razi olsun
    Cevapla
  • q@l@p 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah verdi Allah aldı yine :)
    Cevapla
  • Melek Aktaş 5 yıl önce Şikayet Et
    sen tşk ediyorsun ama arkadan gelenlerin de canını tehlikeye atmış. O arabalarından birinde kucağında bebeğiyle karın otursaydı böyle konuşmazdın
    Cevapla
  • Takip Mesafe 5 yıl önce Şikayet Et
    Arkadan çarpan her zaman suçludur, her zaman.
    Cevapla
  • kamulu 5 yıl önce Şikayet Et
    trafik kanun ve yönetmeliğinde yazıyor mu? boş boş konuşma
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı