Dilencilerin turistlere oyunu kamerada!

Dolmabahçe Sarayı önünü mesken tutan iki kadın hasta numarası yapıp turistlerden para dilendi. Turistlerinden vicdan sömürüsü yapanı iki kadın kameralarca kaydedilirken, kendilerini basın mensuplarının görüntülediğini görünce kayıplara karıştı.

GİRİŞ 26.11.2018 09:47 GÜNCELLEME 26.11.2018 09:47
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Vicdan sömürücülerinin bu seferki adresi Dolmabahçe Sarayı önüydü. Buraya gelen yoğun turistleri gözüne kestiren kadınlardan biri yanındaki yaşlı kadınının annesi olduğunu ve hasta olduğunu söyledi. Bu şekilde turistlerden para isteyen kadın kısa sürede para toplamaya başladı. Turistlerin ve yoldan geçen vatandaşların duygularını bu şekilde sömüren kadınlar kameralarca saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde genç kadın yanındaki yaşlı kadını gösterip annesinin hasta olduğunu söylüyor. Ardından para istiyor. Bazı turistler para verirken, bazıları da bunu geri çeviriyor. Öte yandan kadınlar kendilerinin görüntülediğini fark edince hızla uzaklaştı. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 5
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    belediye ne iş yapıyor bunlar dan heryerde var
    Cevapla
  • zafer gülten 5 yıl önce Şikayet Et
    dilenciye verilecek en iyi ceza ,mal varlığını,bankada parasını tespit edip okkalı bir para cezası kesmektir. bu para cezasıda tespit edilen mal varlığına uygulanmalı,hatta dilencilikten kazandığı ispat edilirse el könulmalı.
    Cevapla
  • dadaş35 5 yıl önce Şikayet Et
    Eeeeeeeeeeeee sonuç bi yaptırım uygulandımı hani ceza.
    Cevapla
  • ismail kurt 5 yıl önce Şikayet Et
    BU TİPLERİ halkın arasında ibret olsun diye genç yaşlı demeden falakaya yatıracaksın. ayaklarının acısına günlerce sokağa çıkamayacak. Yine yaparsa devletin temizlik veya yol düzenleme işlerinde çalıştaracaksın kontrollü bir şekilde alın teri ile para kazanmak nasılmış öğrenecekler ama önce sopa şart.
    Cevapla
  • eyyüp 5 yıl önce Şikayet Et
    tahmınımce gene bu kadınlar beşiktaş sait çiftçi hastanesi civarındada gezıyorlar,aracları dururuyorlar herhangi bir olumsuz durum halinde basında örtüyü cıkartıp acık şeklini veriyorlar. ALLAH cc bunları ıslah etsin....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber