Rize Emniyet Müdürü şehit oldu!

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi bir polis memuru tarafından vuruldu. Saldırıda Personel Şube Müdürü ve 2 polisin daha yaralanırken Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi ise şehit oldu.

GİRİŞ 11.12.2018 15:17 GÜNCELLEME 12.12.2018 09:39
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

Bugün saat 15.00 sıralarında, Rize kent merkezindeki İl Emniyet Müdürlüğü binasından silah sesleri duyuldu. 

 

 

EMNİYET MÜDÜRÜ HASTANEYE KALDIRILDI, ŞEHİT OLDU

Rize İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, makam odasında bir polis memuru tarafından silahla vuruldu. Verdi, Rize Devlet Hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır olan Verdi hayatını kaybetti.



BİRİ ŞUBE MÜDÜRÜ 2 POLİS YARALI

Saldırıda şube müdürü  Ercan Polat, 2 koruma polisi de yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Yaralıların ameliyata alındığı ve durumlarının iyi olduğu bildirildi.

SALDIRGAN YAKALANDI

Olayın ardından çevik kuvvet ve özel harekat ekipleri binaya girdi.Silahlı saldırıyı gerçekleştiren  polis memuru yaralı olarak yakalandı.İsminin İsmail Hakkı Saracoğlu'nun açıklanan polis memurunun trafik şubede çalıştığı belirlendi.

 

 

BAKAN SOYLU'DAN AÇIKLAMA

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Rize Emniyet Müdürü'nün vurulduğu haberinin doğru olduğunu belirterek,"Şu an hastanedeler. İnşallah doktorlarımız kurtarmak için çaba gösteriyor. Olayla ilgili derin ayrıntıyı arkadaşlar ifade edecekler. " diye konuştu. 



BAKAN SOYLU RİZE'YE GİDİYOR

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Yardımcısı ve Emniyet Genel Müdürü Rize'ye gidiyor.

ÇOK SAYIDA EKİP BÖLGEDE

Binaya çok sayıda ambulans sevk edildi. Polis, bina ve çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Olayın nasıl çıktığı araştırılıyor. 

RİZE EMNİYET MÜDÜRÜ ALTUĞ VERDİ KİMDİR?

Altuğ Verdi, 1972 yılında İstanbul’da doğmuştur. 1989 yılında Polis Kolejinden, 1993 yılında Polis Akademisinden mezun olması akabinde, sırasıyla İstihbarat Daire Başkanlığı, Türkiye Cumhuriyeti Kudüs Başkonsolosluğu, Şırnak Emniyet Müdürlüğü, Adana Emniyet Müdürlüğü, Birleşmiş Milletler Kosova Barış Gücü, Birleşmiş Milletler Haiti Barış Gücü, Mersin Emniyet Müdürlüğü, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve Başbakanlık Koruma Dairesi Başkanlığında değişik rütbelerde görev yaptıktan sonra 28.12.2016 tarihinde 1.Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi etmiştir.

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi

Ayrıca, Altuğ Verdi ülkemizi ABD ve Almanya başta olmak üzere birçok yabancı ülke nezdinde düzenlenen toplantı ve programlarda temsil etmiş olup, iyi derecede İngilizce bilmektedir. Altuğ Verdi, 19.08.2017 tarihli Resmi Gazete ’de yayınlanan ve 2017/348 sayılı Kararname ile Rize Emniyet Müdürü olarak atanmış olup, evli ve bir kız babasıdır.

YORUMLAR 53
  • Buralcan 5 yıl önce Şikayet Et
    Emniyetteki stresi fazla çalışmaları mesai sorunlarini çozmedikçe mobingleri engellemedikçe ve iki dudsk arasina polisin mesaisini sıkıştırıyorsanız intiharda bitmez böyle olaylarda çünkü psikoloji sağlam olarak polis olanlar nasil oluyorda psikolojileri bozuluyor bunun cevabini arayıp çözüm odaklı çalışma yapıp çözmek icin gayret sarfettiginizde sorunda çözülmeye başlamış olacaktır ALLAH rahmet eylesin inşallah
    Cevapla
  • Gurbetci Kayserili 5 yıl önce Şikayet Et
    Neredeyse katil polis memuruna ödül vereceksiniz ... Sayin yorumcular lütfen mantikli düsünün ve yazin.. Cok vahim bir olay . Böyle müdürler kolay yetismiyor.... Allah mekanini cennet eylesin ey sehit müdürüm , Allahim ailenede sabirlar versin... Basimiz saolsun
    Cevapla
  • Anlayana 5 yıl önce Şikayet Et
    Müdürümüze Allah dan Rahmet diliyorum Ama Emniyette personel psikolojisi sık sık ciddiye alarak bilimsel olarak taranmali Çünkü memurun üzerinde ciddi baskı var değer yok kurum içinde
    Cevapla
  • Vatan sever 5 yıl önce Şikayet Et
    Her önune gelen tayin için adammı vuracak inancını yıtırmiş bu vatansız koskoca emniyet mudurune silah sıkacak kadar hain bu insanlar kolay yetişmiyor
    Cevapla
  • deli dumrul 5 yıl önce Şikayet Et
    Emniyet, müderlerinin düzenlemiş olduğu tüzükle değil, Devlet memurları kanunları ile idare edilmelidir. Yoksa bunun gibi çok olayları görmeye maalsef devam ederiz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez