Komşular birbirine girdi! Yaralılar var

Karaman’da iki komşu arasında gürültü meselesinden çıktığı ileri sürülen bıçaklı kavgada 2 kişi yaralandı.

Komşular birbirine girdi! Yaralılar var
Komşular birbirine girdi! Yaralılar var
GİRİŞ 13.01.2019 06:27 GÜNCELLEME 13.01.2019 06:27
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Olay, gece saat 00.15 sıralarında Hamidiye Mahallesi 365. Sokak’ta bulunan Taşkaya Apartmanında meydana geldi. İddiaya göre, alt katta oturan Y.A (21), ile üst katta oturan M.G (20) ve M.A.G (20), kardeşler arasında gürültü meselesi yüzünden tartışma çıktı.

İki tarafın aile bireyleri tartışmanın kavgaya dönüşmemesi için çaba gösterse de Y.A, eline geçirdiği bıçakla M.G’yi sol bacağından, kardeşi M.A.G’yi de darp sonucu yaraladı. Yaralı kardeşler çağrılan ambulansla kaldırıldıkları Karaman Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Polis, olaydan sonsa Y.A’yı gözaltına alarak polis merkezine götürdü. 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

YORUMLAR 4
  • Kadir 5 yıl önce Şikayet Et
    Mert beyin yorumuna aynen katılıyorum.. Bu çok ciddi bir sorun caydırıcı ve doğru düzgün bir kanun yok.. 3 kez savcılığa şikayet ettik takipsizlik verdiler kendimiz uyarınca mahkeme bize ceza verdi.. Savcı polise atıyor polis çoğu zaman gelmiyor gelsede ceza yazmıyor vs..
    Cevapla
  • Anadolu 5 yıl önce Şikayet Et
    Aynen böyle maalesef.. dayanılmaz seviyeye gelincede artık sonuç ya hastane ya hapsane oluyor..bu ülkede sorunlar başlarken değilde bitince resmi kurumlar devreye giriyor iş işten geçmiş olunca yani
    Cevapla
  • Mert 5 yıl önce Şikayet Et
    Evet bu gürültü meselesi karın ağrısı Türkiye’de! Hergün eve gelen misafirler, odalarda koşuşturan çocuklar, ve sanki yaka paça birbirlerine girecekmiş gibi yüksek sesle konuşmalar!!!!! Tepki gösterince suçlu sen oluyorsun! Bu konuyla ilgili mahkemeyi kaybetmiş çok insanlar var.
    Cevapla
  • Anadolu 5 yıl önce Şikayet Et
    İnsan olmayı beceremeyen seviyesiz bilgisiz saygısız sadece kendini düşünen bencil ormanda yaşaması gereken bu gibiler maalesef şehirlerde kol geziyor..ne yatma saati belli ne kalkma saati bildikleri tek şey herkesi rahatsız etmek.. şikayet edilecek ne bir merkez nede makam var.. hırsızın katilin elini kolunu salladigi ülkede gürültü yapana ne yapılabilir ki
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı