Evden kaçan 3 kızın hesaba katmadığı detay...

Kırıkkale'de lise öğrencisi 3 kız pazartesi günü ortadan kayboldu. Cep telefonlarının sinyali takip edilerek okul arkadaşlarının evinde bulunan kızlar karne korkusu yüzünden evden kaçtıklarını söyledi.

Evden kaçan 3 kızın hesaba katmadığı detay...
Evden kaçan 3 kızın hesaba katmadığı detay...
GİRİŞ 17.01.2019 10:11 GÜNCELLEME 17.01.2019 10:11
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Kırıkkale'de pazartesi gününden bu yana kayıp liseli 3 kız, cep telefonlarının sinyali takip edilerek okul arkadaşlarının evinde bulunup ailelerine teslim edildi. Öğrenciler, karne korkusu nedeniyle evden kaçtıklarını söyledi. 3 liseli öğrenci, ifadelerinin ardından ailelerine teslim edildi.

 

 

3 LİSELİ ÖĞRENCİNİN FOTOĞRAFLARI SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILDI

Kentte özel bir lisede eğitim gören S.Ş., A.G. ve Y.Ü., önceki gün okula gitmek için evlerinden çıktıktan sonra ortadan kayboldu. Öğrencilerin aileleri, okula gitmeyen, akşam eve de dönmeyen kızları için polise kayıp başvurusu yaptı. 3 kızın bulunması için fotoğrafları da sosyal medyada paylaşıldı. 

 

 

CEP TELEFONU SİNYALİ TAKİP EDİLEN KIZLAR ARKADAŞLARININ EVİNDE BULUNDU

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, liseli 3 kızı bulabilmek için çalışma başlattı. Cep telefonu sinyalleri takip edilen kayıp öğrencilerin, Bahçelievler Mahallesi'nde oturan okul arkadaşları M.C. adlı kızın evinde olduğu belirlendi. Eve giden ekipler, S.Ş., A.G. ve Y.Ü.'yü alarak Çocuk Şube Müdürlüğüne götürdü.

"NOTLARIMIZ KÖTÜ, EVE GİTMEK İSTEMİYORUZ"

Notlarının kötü olduğunu, cuma günü alacakları karneler ile evlerine gitmek istemedikleri için kaçtıklarını ileri süren öğrenciler, ifadelerinin ardından ailelerine teslim edildi.

YORUMLAR 9
  • Gaziantep27 5 yıl önce Şikayet Et
    Dersi kotu olan okumasin bosa zaman kaybi otursun evde annesine yardim etsin.
    Cevapla
  • Mecaz-i 5 yıl önce Şikayet Et
    Telefonlar elinizden düşmüyor. Sürekli sosyal medyada gezip ders çalışmazsanız tabi ki notlarınız düşük olur. Sonra da korkuyoruz..! Vah gençliğimiz vaaah
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Sopalık bunlar...
    Cevapla
  • buyukusta 5 yıl önce Şikayet Et
    hiç te inandırıcı bir haber değil yalanın 1 i bin para neymiş karne korkusuymuş
    Cevapla
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu kızları bir de özel liseye veren ailelerin harcadığı paraya yazık . Bugünün velileri el birliğiyle çocukları hazıra, rahata alıştırdılar. Hayat boyu çalışmayacak , sorumluluk almayacak çocuklar anne- babaların eseri .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor