Kendi çapında Kim Jong-un! 'Gelmezseniz...'

25 yıldır başkan olan Hasan Akgün, 6. kez aday gösterildi. İşten atılmakla tehdit edilen personel, Akgün’ü karşılamak için belediye önünde toplandı.

Kendi çapında Kim Jong-un! 'Gelmezseniz...'
Kendi çapında Kim Jong-un! 'Gelmezseniz...'
GİRİŞ 31.01.2019 09:41 GÜNCELLEME 31.01.2019 09:43
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanlığı müfettişleri tarafından hakkında ihalede usulsüzlük yaptığı gerekçesiyle yargılanması yönünde rapor hazırlanan Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, CHP tarafından 6. kez aday gösterildi. 25 yıldır belediye başkanı olan Hasan Akgün’e belediye önünde geçen pazartesi günü tepki çeken bir karşılama töreni düzenlendi. 

 

 

MAAŞLAR ÖDENMİYOR 

Başkan yardımcıları kendilerine bağlı olan tüm birim müdürlerine “Herkes personeline haber versin. Sabah 09.00’da eksiksiz belediye önünde Başkan’ı karşılayacağız” talimatı verdi. Birim müdürleri de gece personeli tek tek aradı. Temmuz ayından beri düzenli maaş alamayan personelin büyük bölümü bu çağrıya olumsuz yanıt verdi.

 

 

Birim müdürleri de ''gelmeyen sonucuna katlanır'' diyerek üstü kapalı işten çıkarma tehdidinde bulundu. Sonunda Akgün makam aracıyla belediyeye geldi. Meclis üyesi Coşkun Tanış personelin alkış tutmasını organize etti. Akgün kendi için oluşturulan koridorda yürürken personele dağıtılan karanfiller üzerine atıldı. Personel talimatla Akgün’e alkış tuttu. Belediyenin basın bürosu da fotoğraflar çekip medyaya “Yeniden aday yapılan Akgün’e belediye personelinden coşkulu karşılama” şeklinde servis etti. Belediyede işler aksayınca vatandaş da tepki gösterdi. 

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 11
  • vuslat 5 yıl önce Şikayet Et
    Diktatör bu işte.Tamda CHP zihniyeti.Böyle başkan düşman başına.
    Cevapla
  • kadir 5 yıl önce Şikayet Et
    gayet normal hareketler yadirgamiyoruz chp dir yapar halki milleti magdur eder yine yuzsuzlukte sinir tanimaz tehditle calisanlari toplar zorla alkislatir.
    Cevapla
  • Turco 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu rezalet doğruysa dava açılıp yargılanmalı hemen. Böyle saçmalık olmaz
    Cevapla
  • Hamit Karaman 5 yıl önce Şikayet Et
    Reklamlar,vatandaş olarak bir işin olsa kendisine ulaşmak mümkün degil,ben gelecegim diye mesaj atıyor ne mümkün gelmesi,hülasa gitde taze kan gelsin sn.başkan
    Cevapla
  • büyükdoğu 5 yıl önce Şikayet Et
    Gururlanma senden büyük Allah var. Belediye teşkilatı kaldırılmalı, tüm faaliyetler kaymakam ve valililere devredilmeli. İnşallah bu seçim son belediye seçimleri olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor