Peygamber Efendimize çirkin hakaret!

İstanbul, Fatih’te bir Anadolu Lisesi’nde öğretmen olarak görev yapan Osman A.'nın, dine ve dini değerlere hakaret ettiği ve öğrencilere kötü örnek teşkil ettiği ortaya çıkmasına rağmen görevine devam etmesi büyük tepki çekti.

Peygamber Efendimize çirkin hakaret!
Peygamber Efendimize çirkin hakaret!
GİRİŞ 15.02.2019 15:57 GÜNCELLEME 15.02.2019 18:31
Bu Habere 90 Yorum Yapılmış

İstanbul, Fatih’te bir Anadolu Lisesi’nde öğretmen olarak çalışan Osman A.'nın amirlerinin uyarılarına rağmen okuldaki bu tutumunu hiçbir şekilde değiştirmediği ortaya çıktı.

 

 

Geçtiğimiz Haziran ayında yapılan bir seminerde Peygamber Efendimizin (s.a.v) Hz. Ayşe ile evliliği hakkında yalan ve iftiralarda bulunduğu aktarılan Osman A.'nın okuldaki öğrencilere de kötü örnek teşkil ettiği iddia edildi.

 

 

Yetkililerin yasal çerçevedeki tüm uyarılarına kulak asmadığı ve Osman A.'nın kışkırtmalarına devam ettiği, kendisine yapılan uyarıları bazı haber kaynaklarında haber yaptırdığı ve kendisini uyaran idare ve öğretmenleri tehdit ettiği iddia edildi.

İŞTE O İĞRENÇ VE DE YALAN SÖZLERİN BİR KISMI

‘Almanya’da yapılan bir araştırmaya göre de ensest ilişki daha çok Müslüman aileler arasında yaygınmış. Bu vahim tablonun oluşmasında Hazreti Muhammed’in Hazreti Ayşe’yle altı yaşında evlenip dokuz yaşında ilişkiye girmesinin, ümmetine örnek olması hasebiyle, bir payı yok mu?’ şeklinde, çocuk istismarına negatif katkısı yönünden kısmen katıldığım, bir soru yönelttim. Ortam bir anda gerginleşti. Seminer esnasında ve sonrasında bazı arkadaşlar yanıma gelip öfkeli bir şekilde, bu sorudan rencide olduklarını, benim bir İslam ülkesinde böyle soru soramayacağımı, söylediler.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 90
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    İnsan görünümlü mahlukata söyleyin öncelikle yer gök O kutlu Peygamber hürmetine yaratıldı ve O’nun hayatında yanlışa yer yoktur, çünkü o Habibullah’tır. Sorulması gereken soru şu; Bu tarz düşüncedeki mahlukatlar neye ve kime hizmet ediyor acaba???
    Cevapla
  • Sezer pek 5 yıl önce Şikayet Et
    Dinime peygamberine uzanan diller kurusun.
    Cevapla
  • kırkdort44 5 yıl önce Şikayet Et
    nokta.
    Cevapla
  • Knn 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunun gibi hariciler fitne yaymaktan baska birsey yapamaz soyisminin yayinlanmasini istiyoruz
    Cevapla
  • kıyam 5 yıl önce Şikayet Et
    Şahsın akıbeti hakkında bilgi yok. Bunlara ibretlik ceza vermezseniz bunun gibi nice hadsiz e fırsat vermiş olursunuz.
    Cevapla
  • Müslim_ 5 yıl önce Şikayet Et
    öğretmen dedikleri,öğrencilerini tercihlerinde sahiplenmeyen! Onları tarafsızlık ruhunda, güçlü ve irade sahibi kılmayan ve toplumda güçlü bir şekilde yetiştirmeyen!ideolojilerini ön planda tutan,saygı duymasını bilmeyen ismi geçen şahısta olduğu gibi, bunlar ne kadar fayda sağlayabilir? öğretmen tercihi doğru yapılmalı,"Müslüman"öğrencilerin Dini inancı bakımından kimlerden eğitim aldıklarını bilmeleri gerekir.Bu konuda yasal bir düzenlemede bu hâk kendilerine tanınmalı.
    Cevapla
  • Müslim_ 5 yıl önce Şikayet Et
    öğretmenin bile eğitime, yetiştirilmeye ihtiyaç duyduğu, "İnanç'ın" kişisel bir tercih olduğu yönünde fikir yürütmesini bilmeyen birinin adına öğretmen demek ne kadar doğru olabilir?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber