Süleyman Soylu taciz iddialarına cevap verdi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara Sakarya Caddesi'nde polisin bir göstericiyi gözaltına alırken taciz ettiği iddialarını, "Taciz varsa üzerine ilk biz gideriz" diyerek yalanladı.

Süleyman Soylu taciz iddialarına cevap verdi
Süleyman Soylu taciz iddialarına cevap verdi
GİRİŞ 21.02.2019 01:35 GÜNCELLEME 21.02.2019 01:35
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz günlerde TAYAD (Tutuklu ve Hükümlü Aileleri ile Dayanışma Derneği), Ankara Sakarya Caddesi'nde eylem düzenledi. Eyleme katılanlar arasında, başörtülü bir üniversite öğrencisi de vardı.

TACİZ EDİLDİ İDDİALARI

Eylemciler, polis tarafından gözaltına alınmak isterken direnince, kolluk kuvvetleri güç kullanmak zorunda kaldı. O anlarda gözaltına alınanlardan başörtülü üniversite öğrencisinin, polis tarafından taciz edildiği iddiaları da sosyal medyada paylaşıma sokuldu.

BAKAN SOYLU YALANLADI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabından olay anının videosunu paylaşıp şunları yazdı: "Yasa dışı eylem yapıp direnirseniz, uyarılardan sonra “kargatulumba” gözaltına alınırsınız.  Eğer taciz varsa üzerine ilk biz gideriz.  Hayatı kendi gibi düşünmeyenleri tacizle geçenlerin, 'Babası FETÖ'den ihraç, kardeşi DHKP-C'li proje kadın' üzerinden polisi ezmesine müsaade etmeyiz"

 

YORUMLAR 31
  • MUSTAFA YALÇIN 5 yıl önce Şikayet Et
    Siz dik durun vatanımızı sevelim.bunlar gibi adilerin laflarına inanmayın
    Cevapla
  • türkoğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    iyi ozaman hiçbir kadına polis müdahale etmesin yok böyle bir dünya bizim ülkemizdeki insan hakları hiç bir ülkede yok yani düşünüyorum şu konunun lafı bile edilmemesi gerekir yok böyle bir dünya ozaman bütün polisleri tacizden tutuklayın ... dediğim gibi bu konu medyada yer bulması tartışmaya açılması polis teşkilatı açısından son derece üzücüdür.
    Cevapla
  • ayhan 5 yıl önce Şikayet Et
    devam bizler arkanızdayız
    Cevapla
  • fettah 5 yıl önce Şikayet Et
    millet olmadan devlet olmaz, devlet olmadan millet olmaz. milletimizde var, devletimizde Allaha şükür. ikisini de kimselere ne ezdiririz ne yediririz. yeter ki devleti yönetmeye çalışanlarda böyle bilip dik dursunlar. tutuklu varsa suçu vardır. eskisi gibi kimseye suçsuz ceza vermiyorlar, suçluya bile delilsiz ceza veremiyorlar. hele de bu zibiti tayfasına hiç acımasınlar.
    Cevapla
  • Şinasi 5 yıl önce Şikayet Et
    Seni yaradana kurban olayım sayın bakanım. Ben videonun tamamını da gördüm. Kadın resmen yerlerde sürünüyor araca binmemek için, polis de bindirmek için tutup itiyor. Taciz falan yok... Polise iftira atmak için zorla ortam oluşturmuş. Yerlerde sürünmüş, direnmiş. Polis ne yapsaydı? Binmiyor diye bıraksa mıydı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor