Kahreden olay! Haberi alan arkadaşları gözyaşlarına boğuldu

İzmir’in Tire ilçesinde, Oktay D. (24), çalıştığı inşaatta kendisini iple havalandırma boşluğuna asarak yaşamına son verdi.

Kahreden olay! Haberi alan arkadaşları gözyaşlarına boğuldu
Kahreden olay! Haberi alan arkadaşları gözyaşlarına boğuldu
GİRİŞ 22.02.2019 21:56 GÜNCELLEME 22.02.2019 21:56
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Evli ve 2 çocuk babası Oktay D., bugün saat 15.00 sıralarında, mesai arkadaşları tarafından çalıştığı inşaatın havalandırma boşluğunda, iple asılı halde bulundu. Oktay D.’yi asılı olduğu yerden indiren arkadaşları, durumu 112 Acil Servis ve polise bildirdi. İnşaata gelen sağlık ekipleri, genç işçinin yaşamını yitirdiğini belirledi. İntihar ettiği tespit edilen Oktay D.’nin cansız bedeni, savcı ve polisin olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Soruşturma başlatan polis, Oktay D.’nin intihar nedeninin araştırıldığını bildirdi.

YORUMLAR 5
  • 43... 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah affetsin,çoluk çocugunun rizkinimi yetistiremedi kimbilir
    Cevapla
  • Ugur 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin böyle olmasını oda istemezdi kesinlikle yokluk adama herşeyi yaptirir kinamamak lazım intahar etti diye o günahin hesabını o verecek biz değil ama onu bu işi yapmaya iten nedenleri araştırıp bulmak vatandasini daha iyi sartlarta yaşatmak da devletin görevidir turkiyede maddiyatda çok büyük farklar var bu işçinin ayda kazandığını saatte dakikada hediye diye bahşiş diye harcayanlar var bu ülkede adaletmi bu..
    Cevapla
  • Şeyma 5 yıl önce Şikayet Et
    İntihar ettiği nerden belli.
    Cevapla
  • İmam43 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin kimbilir ne derdi vardı.ölmek öldürmek çaremi be kardeşim,mücadele edecektin,yılmayacaktın.ama artık çok geç.
    Cevapla
  • Emele batmani 5 yıl önce Şikayet Et
    işçilere psikolojik işkence son bulsun. . .işveren yada iş arkadaşlari psikolojik işkence yapmiştir. . .bu Firma hakinda detayli soruşturma başlatmali. Yazik günah .
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tel Aviv müzakerelerde ilerleme olmazsa Refah'a saldıracağını Mısır'a iletti
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!