Bu kadarına pes! Eski kıyafetlerini çıkarıp...

Taksim Meydanı’nda çevredeki vatandaşlara aldırış etmeyerek üzerindeki giysileri çıkarıp yanında getirdiği eski kıyafetleri giyip dilencilik yapan kadın, "bu kadarına da pes" dedirtti. Kazandığı paraları sayarak saklayan dilenci, zabıta ekiplerinin operasyonuyla yakalandı.

GİRİŞ 27.02.2019 11:38 GÜNCELLEME 27.02.2019 11:49
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İstanbul Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi’nde bir kadının yanında getirdiği eski kıyafetleri giyerek vatandaşların duygularını istismar edip dilencilik yaptığını ihbarını alan zabıta ekipleri harekete geçti. Vatandaşların şikayeti doğrultusunda çalışmalara başlayan zabıta ekipleri önce dilencilik yaptığı iddia edilen kadını takibe aldı.

 

 

Takip sırasında kadının Taksim Meydan’a gelerek önce kıyafetlerini değiştirdiği ardından dilendiği paraları sayarak vücudunun çeşitli yerlerine sakladığı görüldü. Bunun üzerine zabıta ekipleri operasyon için doğru zamanı beklemeye başladı. 

 

 

Kadının, İstiklal Caddesi’nde vatandaşlardan para dilendiğini gören ekipler dilenciyi yakalayarak gözaltına aldı. Zabıta ekipleri tarafından gözaltına alınan kadın, kendisini çeken basın mensubuna tepki göstererek, "Bir şey mi çaldım, param bile yok’’ demesi bu kadarına da pes dedirtti. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler tarafından gözaltına alınan kadına idari para cezası uygulandığı belirtildi. 

YORUMLAR 6
  • serkan 5 yıl önce Şikayet Et
    vermeyiniz efendim bir şey. bakınız onlarca şeffaf kuruluş var, devletin kızılay’ı var, camilerde valilik tarafından verilen mühürlü kutular var.
    Cevapla
  • Adanalı 5 yıl önce Şikayet Et
    yiye yiye dpmuz gibi olmuş insanların dini duygularını sömürüyorlar git arınla namusunla çalış
    Cevapla
  • izmir-dobracı 5 yıl önce Şikayet Et
    izmirde kemeraltı camii yan sokağında lacivert eski pardesu ile dilenen kadın akşam 21:00 e kadar dileniyor hemde 20 yıldır şimdi alsancak-çankaya tayini çıkmış izmir belediyesi bu kadın ne zaman emekli olacak söylermisiniz
    Cevapla
  • Yakub 5 yıl önce Şikayet Et
    Milleti enayi yerine koyanlara yazıklar olsun.
    Cevapla
  • Tahir 5 yıl önce Şikayet Et
    Kolay para dilencilikten gelen para çalışıp alnı nın akıyla kazansa na insanların duygularını istis mar yapmasana
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz