Teröristler itiraf etti: İşte PKK'nın iğrenç yüzü

Güvenlik kaynakları, teslim olan teröristlerin ifadelerinde; terör örgütündeki çıkar kavgaları, yoz ilişkiler ve örgütteki çözülme ile kaçış oranlarındaki artışın sıklıkla belirtildiğini bildirdi.

Teröristler itiraf etti: İşte PKK'nın iğrenç yüzü
Teröristler itiraf etti: İşte PKK'nın iğrenç yüzü
GİRİŞ 18.03.2019 14:41 GÜNCELLEME 18.03.2019 14:41
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Teslim olan E.A. adlı teröristin, ifadesinde; örgüte erkek arkadaşının etkisiyle katıldığını, Irak kuzeyindeki kamplarda bir süre eğitim aldığını ve sonradan diğer bölgelere gönderildiğini, bu süre içinde gördükleri ve yaşadıklarından dolayı pişmanlık duyduğunu ve kaçarak teslim olduğunu söylediği öğrenildi. 

Çarpık ilişkiler ve örgütten kaçışlarda artış had safhada 

Teröristin ifadesinde, örgüt içerisindeki huzursuzluk ve güvensizlik ortamının sürekli arttığını, homoseksüel, çarpık ve yoz ilişkilerin çok yaygın hale geldiğini, üst düzey örgüt mensuplarının hiçbir yasağı tanımadığını, buna karşı yasağa uymayan alt düzeydeki örgüt mensuplarına ise işkence uygulandığını, işkence ve tecavüzler nedeniyle örgütten kaçanların ve kaçmak isteyenlerin arttığını, kaçamayanlar arasında ise intihar edenlerin sayısının her geçen gün yükseldiğini belirttiği öğrenildi. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • 57.Alay 5 yıl önce Şikayet Et
    Kacarken etek giyiyordunuz sebebi anlasildi.caniniz cekmis.
    Cevapla
  • mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    hep aynı şeyleri deyip paçayı kurtarıyorlar ondan sonra gidip hayatını yaşıyorlar
    Cevapla
  • aaa 5 yıl önce Şikayet Et
    küfrün sonu zillet ve rezalettir
    Cevapla
  • TERÖRE NET ÇÖZÜM 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok eşlilik ve erken evlilik modası olsa pkk 5 yılda savaşsız kansız kendiliğinden biter çünkü kadınlara ve çocuklara sahip olan ataerkil toplumlar sahada güçlüdür terörün olduğu yerde yetkililerin teşvik edilerek çok eşe sahip olması doğum hızını artırır hatta oralara ülkesine sadık yaylacı nüfus hareketleri başlar ve devleti güçlü kılar terör sempatizanı olanlarıda devlete bağlamaya başlar ve oradaki kardeşlerimiz de ateşe düşmez.......
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber