İŞKUR'dan Ankapark'a çok sayıda personel alımı! Başvuru ekranı ve şartları

Ankara’da yeni açılan Ankapark’ta istihdam edilmek üzere personel alımları yapılacak. Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak olup şartlar ve detaylar haberimizde...

İŞKUR'dan Ankapark'a çok sayıda personel alımı! Başvuru ekranı ve şartları
İŞKUR'dan Ankapark'a çok sayıda personel alımı! Başvuru ekranı ve şartları
GİRİŞ 22.03.2019 09:10 GÜNCELLEME 05.11.2019 08:20

Ankapark Turizm İşletmeleri Ticaret Anonim Şirketi olarak faaliyetlerine başlayan ve Türkiye’nin ilk tema parkı özelliğini taşıyan Ankapark bünyesine farklı kadrolarda olmak üzere çok İŞKUR üzerinden sayıda personel alımı yapılıyor. Hangi kadrolara alım yapılacak? Başvuru şartları neler?

 

HANGİ KADROLARDA PERSONEL ALIMI YAPILACAK?

Ankapark bünyesine yapılacak olan alımlar "Bahçıvan ile Aşçı, Alakart Aşçısı, Ekmek Ustası, Fırıncı Ustası-Unlu Mamuller(Pasta Ustası), Kahve Ve Kakao Hazırlayıcısı (Barista), Bilet Satış Elemanı (Gişe/banko), Makine Teknikeri, Doğalgaz Kalorifer Ateşçisi, Havuz Görevlisi, Barmen-Barmaid, Bulaşıkçı (Stevard), Animatör-Eğlence Hizmetleri, Kukla Yapımcısı Ve Oynatıcısı ve Makam Şoförü" kadrolarına yapılacaktır.

 

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Ankapark Turizm İşletmeleri Ticaret Anonim Şirketi ilanlarda talep edilen genel şartları kadrolara göre farklı olarak açıkladı. Her kadro için talep edilen özel şartlar yer alıyor. Bu şartları öğrenmek ve başvuru yapabilmek için https://www.iskur.gov.tr web adresine giriş yapılması gerekmektedir. Giriş yaptıktan sonra üye arama butonuna "Ankapark Turizm İşletmeleri Ticaret Anonim Şirketi" yazarak ilanları görebiliyorsunuz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!
AB'den çok sert seçim açıklaması: Sonuçlarına katlanacaklar