PKK'lı terörist itiraf etti: Çatışmada kadınlar...

Güvenlik güçlerine teslim olan PKK'lı 'Sait' kod adlı kadın terörist, grubun elebaşının kadın teröristlere cinsel tacizde bulunduğunu, çatışmalarda ön saflara kadınların ve çocukların sürüldüğünü belirtti.

PKK'lı terörist itiraf etti: Çatışmada kadınlar...
PKK'lı terörist itiraf etti: Çatışmada kadınlar...
GİRİŞ 23.05.2019 11:41 GÜNCELLEME 23.05.2019 11:41
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre; teslim olan 'Sait' kod adlı terörist ifadesinde örgütte yaşadığı ve şahit olduğu olayları anlattı. Terörist, grubun elebaşının kadın teröristlere sarkıntılık ettiğine, cinsel tacizde bulunduğuna şahit olduğunu söyledi. Bu durumun terör örgütündeki kadınların kaçınılmaz sonu olduğunu söyleyen kadın terörist, örgüte yeni katılan genç kadınların da kısa sürede bu tarz durumlara maruz kaldığını, çoğunun çaresizce boyun eğdiğini bildirdi. Örgütte yaşanan yoz ilişkilerden kurtulmak isteyen kadın teröristlerin genelde tek başlarına kaçamadıklarını, yakalandıklarında da ajanlıkla suçlanarak infaz edildiklerini anlatan 'Sait' kod adlı terörist, kadınların tehditlere maruz kaldıklarını, ailelerinin yanlarına gitmeye korktuklarını, ya intihar etmek zorunda kaldıklarını ya da infaz durumu ile karşı karşıya kaldıklarını belirtti. Kadın terörist ayrıca, uyuşturucuya alıştırılan kadın ve çocukların çatışmalarda da ön saflara sürüldüğünü ifade etti.
 

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • OSMANLI TORUNU 4 yıl önce Şikayet Et
    fetö pkk pyd deaş ypg gibi terör örgütlerini amerika israil ingiltere almanya yetiştirdi kurdu besliyor
    Cevapla
  • SULTAN 4 yıl önce Şikayet Et
    ne işiniz var dagda magarada bilmiyormusunuzki bu çirkin sonuç kaçınılmaz şeytan her türlü devrede sizileri her türlü kullanır atarlar dini olmayan neden korkar
    Cevapla
  • SARIÇİÇEK 4 yıl önce Şikayet Et
    Hepside aynı sonuç leş olacaklar?
    Cevapla
  • Ay Yıldız 068 4 yıl önce Şikayet Et
    Eee ne olacaktı sizleri rezidasdamı ağırlayacaklardı sonunun ne olduğunu bile bile terör örgütüne katılanın hazin sonu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim