İnsanlığın bittiği an! Üstü kirli diye...

KKTC'de meydana gelen olayda 16 yaşındaki inşaat işçisi çocuk Girne-Lefkoşa hattı minibüsüne bindi. İddiaya göre minibüsün şoförü, çocuğun üstü kirli olduğu için koltuğa oturmasına izin vermedi. Minibüste neredeyse bütün koltuklar boş olmasına rağmen çocuk, şoförün yanındaki boşluğa oturdu. Olay, minibüsteki yolcu tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

GİRİŞ 06.07.2019 20:24 GÜNCELLEME 06.07.2019 20:25
Bu Habere 96 Yorum Yapılmış

Görüntülerün sosyal medyada yayınlanması üzerine sürücüye tepki yağdı. Konuyla ilgili yorum yapan KKTC'de Gazeteci Kartal Harman, "İşçi çocuğunu üzeri kirli diye koltuğa oturtmayan o şöföre bir çift sözüm olacak. O çocuğun üzerindekiler yıkandığı zaman temizlenir pırıl pırıl alınteri kokar da, sen vicdanını neyle yıkayıp temizlersin onu bir düşün" diyerek tepki gösterdi.

VEKİLDEN ŞAŞIRTICI ÇIKIŞ

Milletvekili Biray Hamzaoğlu ise, "Boyacı koltuğa otursa o koltuk bir daha iflah olmaz. Ben çok işçi taşıdım ancak hiçbiri bu şekilde binmedi otobüse. İş bitiminde kıyafetini değiştirirdi öyle binerdi otobüse" diyerek şöförün tavrını savundu.

MERSİN'DE 2 AY ÖNCE YAŞANDI

 

 

Öte yandan, yaklaşık 2 ay önce Mersin'in Erdemli ilçesinde bir yolcu minibüsüne binen çocuk da üzeri kirli olduğu için koltuğa oturtulmamaş, yine bir yolcu tarafından görüntülenen anlar büyük tepki toplamıştı.

YORUMLAR 96
  • Soner Sahin 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence sofor hakli,isci isi bittiginde neden elbisesini degistirmemis cok mu zor mesai bitiminde banyo yapilamasa,bile en agzindan les gibi kirlenmis is elbisesini degistirip sokaga oyle cikmak
    Cevapla
  • Bolvadinoli03 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya size fakir deyince akliniza üstü kirli olan mi geliyor kaçtane fakir var ve bir cokgu eskimis giyinir ama temiz geyinir ayrica fakir olsa otobüsle gitmez beliki üsenmis üstünü degistirmeye temizlik iman dan gelir nice zengin var pis kokar nice fakir var temiz kokmaz onun fakir zengin ile alakasi yok
    Cevapla
  • Reis cCc 4 yıl önce Şikayet Et
    Şöför insanmış yinede yolda bırakmamış almış insanlık edebiyatı yapmayı bırakın kim olursa olsun en fazla yapacağı şey bu şöförün yapacağı kadar olabilir gazel okumayı bırakın yani boş Laf :))
    Cevapla
  • uğur 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben inşaatlarımda yüzlerce işçi çalıştırdım hiçbirisi iş kıyafetiyle gelip gitmezdi birazda işçi anlayışlı olacak.
    Cevapla
  • zafergülten 4 yıl önce Şikayet Et
    biraz çelişkili bir durum,şöförde haklı,eğer koltuk kirlenirse kimse o koltuğa oturmaz vekilin dediği gibi,çocuk düşüncesizlik etmiş,yanında eskide olsa temiz bir kıyafet bulundurup giyebilirdi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak