Türkiye kahramanları anıyor

15 Temmuz 2016’daki alçak darbe girişiminin üzerinden 3 yıl geçti. Darbeyi canları pahasına püskürten şehitler, gaziler bugün Türkiye ve dünyadaki birçok şehirde etkinliklerle anılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye’de 15 Temmuz Şehitler Anıtı’nda düzenlenecek törene katılacak akşam da İstanbul Atatürk Havalimanı’nda vatandaşlarla bir araya gelecek.

Türkiye kahramanları anıyor
Türkiye kahramanları anıyor
GİRİŞ 15.07.2019 06:11 GÜNCELLEME 15.07.2019 06:13
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, külliyede darbecilere direnerek şehit olanların anısına yaptırılan 15 Temmuz Şehitler Anıtı’nda düzenlenen törene katılarak anıta çiçek koyacak. Ardından Millet Camii’nde hatm-i şerif merasimine katılacak.

 

 

MECLİS’TE ÖZEL OTURUM

Erdoğan, 15 Temmuz günü terör örgütü FETÖ üyelerinin bombalarına hedef olan gazi Meclis’teki özel oturuma katılacak. 14:00’te toplanacak genel kurulda TBMM Başkanı Mustafa Şentop’un birleşimi açmasının ardından Meclis’te temsil edilen gruplar adına konuşmalar yapılacak.

 

 

O BİNAYI AÇACAK…

Cumhurbaşkanı, Genel Kurul’da görüşmeleri izledikten sonra 15 Temmuz gecesi hainlerin diğer bir hedefi olan Ankara İl Emniyet Müdürlüğü’nün yeniden yapılan binasının açılışını yapacak.

HAVAALANINDA VATANDAŞLARLA

Erdoğan, Ankara’daki programlarının ardından akşam saatlerinde İstanbul’a geçecek. Erdoğan’ın darbeye karşı direnişin simgesi haline gelen 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde ve Atatürk Havalimanı’nda programları olacak. Erdoğan, Atatürk Havaalanında vatandaşlarla bir araya gelecek.

AZİZ’İN HAYALİ…

Telefonla katıldığı radyo yayınında en büyük hayallerinden birinin Erdoğan ile tanışmak olduğunu söyleyen 14 yaşındaki Aziz’in hayali de bugün gerçekleşecek. Erdoğan, Atatürk Havalimanı’nda düzenlenecek 15 Temmuz programına Aziz’i de davet etti.

YORUMLAR 9
  • Extra 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah şehadetlerini kabul etsin. Mekanları cennet olsun...
    Cevapla
  • vatan 4 yıl önce Şikayet Et
    Vatanı, milleti ve bayrağı icin canını feda eden tüm şehirlerimize Rabbim rahmet eylesin. Mekanlari cennet olsun. Sizleri Unutmadık. Unutmayacagiz. Unutturmayacagız.
    Cevapla
  • ölmezA 4 yıl önce Şikayet Et
    Unutmadık-unutturmadık,unutmayacağız-unutturmayacağız.Rabbim şehitlerimizden ve gazilerimizden razı olsun. Her 15 Temmuzda davamıza olan aşkımız bir kat daha artıyor.
    Cevapla
  • UNUTMA 4 yıl önce Şikayet Et
    Vatandaş,Devlet ve Toplum olarak içimizdeki Vatan hainleri ile sonuna kadar mücadele etmeliyiz.Ve bu hainlere kesinlikle Acımamalıyız .Cezalarını en Ağır şekilde çeksinler.Yoksa 15 Temmuz Şehitlerinin elleri yakımızda olur. YÜCE RABBİM Şehitlerimizden Razı olsun ve Gazilerimize acil şifalar versin.AMİN. !!!! 15 TEMMUZ'u UNUTMA ve UNUTTURMA !!!!
    Cevapla
  • Misafir 1 4 yıl önce Şikayet Et
    Şehitlerimizden Allah razı olsun .Gazilerimizden Allah razı olsun. Allah'ım bu vatanı bölmek isteyen ne kadar terör örgütü varsa ıslah oluyorsalar ıslah eyle ,Islay olumuyorsalar KAHRI PERİŞAN eyle.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!