Hulusi Doğan’a Ahde Vefa ziyareti

Ahde Vefa Platformu ‘Mülki İdare Buluşmaları’ kapsamında, İstanbul Vali Yardımcısı Hulusi Doğan’a bir ziyaret gerçekleştirdi.

Hulusi Doğan’a Ahde Vefa ziyareti
Hulusi Doğan’a Ahde Vefa ziyareti
GİRİŞ 24.07.2019 16:33 GÜNCELLEME 24.07.2019 16:45

Türkiye’nin bekası ve refahı için geçmişte hizmet etmiş ve bedel ödeyen önemli Ailelere ziyaretleri ile, ülkenin önde gelen STK’larının arasına giren Ahde Vefa Platformu Mülki İdare Buluşmalarına Hulusi Doğan ile devam etti.

 

 

Doğan, "Şanlı geçmişimize ve kültürel değerlerimize yönelik hizmet veren büyük Aileleri hatırlamak amaçlı kurulan bu oluşumu kutluyorum. Günümüz toplumunda amacına hizmet veren Sivil dayanışma kuruluşları çok az malesef!.. Menfi çıkar gözetmeksizin hizmet veren tüm STK’ları desteklemek gerekir. Bu vesileyle ziyaretleri ile bizleri onure eden Ahde Vefa Platform’u yöneticileri ile Başkanı Nuran Kırlak başta olmak üzere, 15 Temmuz Gazimiz Onur Tamdoğan ve Siyasi Danışman Taner Akkuş’a çok teşekkür ederim." dedi.

Gazi̇ Tamdoğan, "Toplum olarak ihtiyaç duyulan tek şey hatırlanmak ve kıymet görmektir. Bizde bu anlamda sayın Valimizi ziyaret ederek gönüllere köprü oluşturmaya devam ediyoruz. Bizleri misafir ettiği için, tüm şehit yakınları ve gaziler adına teşekkür ediyorum" dedi.

 

"BİZLERE ÖNCÜ OLDU"


Kılrak, "Valimiz ile Kaymakamlık görevinde iken çalışma şansımız oldu. O süreç içerisinde bizlere yol gösteren ve hizmet anlamında her zaman öncü olmuştu. Biz de Ahde Vefa Ailesi olarak, Siyasi danışmanımız Taner Akkuş imzasıyla başlattığımı ‘Mülki İdari Buluşmaları’ projemizin startını, sayın Valimiz Hulusi Doğan ile başlattık. Bu vesileyle bizleri misafir ettikleri için kendilerine şükranlarımı sunarım". dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı