Tüm Türkiye'nin tepkisini çekmişti! Yeniden gözaltında...

RİZE'de, yolda yürüyen R.T. adlı genç kıza saldırarak tekmeleyip yumruklayan, gözaltına alınıp çıkarıldığı hakimlik tarafından adli kontrolle serbest bırakılan B.G., savcının talimatıyla bu sabah yeniden gözaltına alındı.

GİRİŞ 28.07.2019 11:40 GÜNCELLEME 28.07.2019 11:55
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

​Olay, Tophane Mahallesi Atatürk Caddesi'nde meydana geldi. R.T. yaya olarak evine giderken, kendisine yaklaşan B.G.'nin saldırısına uğradı. B.G., genç kızı tekme tokat dövmeye başladı. Yaşadığı şok nedeniyle tepki veremeyen R.T., aldığı darbeler nedeniyle fenalaştı. R.T., caddedeki iş yerinin önünde olan tabureye oturmaya çalışırken, B.G., darbetmeyi sürdürdü. Çevre sakinlerinin müdahalesiyle R.T., saldırgandan kurtulabildi. Saldırı anı ise çevredeki iş yerine ait güvenlik kamerasına yansıdı. 

 

 

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Kaçan B.G., polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanıp, gözaltına alındı.

Saldırgan sorgusunun ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

 

 

YENİDEN GÖZALTINA ALINDI

B.G. savcının talimatı üzerine bu sabah polis ekipleri tarafından yeniden gözaltına alındı. Sorgusu için emniyete götürülen saldırganın, yeniden adliyeye sevk edileceği belirtildi. 

YORUMLAR 9
  • Yavuz 4 yıl önce Şikayet Et
    Yani önce millet ayaklanması gerekiyor bazı işinden anlamayan savcıların kendi hatasını fark etmesi için.
    Cevapla
  • Hüseyin 4 yıl önce Şikayet Et
    Serbestlik verip tutuklamak nedir arkadaş?işini neden adam gibi yapmaz bu savcılar ve hakimler?suçluysa at içeri ,dışarı salmak nedir ?madem saldın neye göre saldında sonra neden içeri aldın ?hangi kafayla iş yapıyorsunuz siz?
    Cevapla
  • Ulke 4 yıl önce Şikayet Et
    Butun olaylar neredeyse ayni sekilde gundemde tutulmasa elini kolunu sallayark cikip gidiyorlar. Bunlara 5 10 yil ceza versen kim ne diyecek bu nasil hukuk bu nasil ulke.
    Cevapla
  • Dogru Bir. 4 yıl önce Şikayet Et
    Birisinin agzını burnunu kır, bayılt sorn yok, Ancak göleğinin bir düğmesi koart hapis cezası var. Adalet sistemimiz bu.
    Cevapla
  • recep 4 yıl önce Şikayet Et
    önce serbest bırak daha sonra yakala nasıl kanun bu böyle insanların cezası iyi halden kıravat takdı takım elbise giydi diye indirim olmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tel Aviv müzakerelerde ilerleme olmazsa Refah'a saldıracağını Mısır'a iletti
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki