Boşanma aşamasındaki eşinin evinde rastgele ateş açtı!

Beylikdüzü'nde boşanma aşamasındaki eşinin evinde rastgele 4 el ateş eden kişi gözaltına alındı. Olayda şans eseri herhangi bir yaralanma olmadı.

Boşanma aşamasındaki eşinin evinde rastgele ateş açtı!
Boşanma aşamasındaki eşinin evinde rastgele ateş açtı!
GİRİŞ 25.08.2019 18:28 GÜNCELLEME 25.08.2019 18:28
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Olay   saat 12. 40'ta Kavaklı Mahallesi Vezirler Sokak’ta bir apartmanın giriş katında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre,  uzman çavuş olduğu öğrenilen bir kişi, konuşmak için 7 ay önce evlendiği ve boşanma aşamasında olduğu eşinin evine geldi. Bir süre görüşmenin ardından kişi, silahıyla daire içinde rastgele ateş etti. 

 

 

Silah seslerini duyan apartman sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ile sağlık ekibi sevk edildi.  Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, ev içinde ateş eden ve uzman çavuş olduğu öğrenilen kişiyi gözaltına alırken, olay yeri inceleme ekipleri de daire içinde inceleme yaptı. Şans eseri herhangi bir yaralanmanın olmadığı olayda daire içinde 4 el ateş edildiği belirlendi.Gözaltına alınan kişi polis otosuna bindirilirken kendisini görüntüleyen gazetecilere tepki gösterdi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 5
  • Baybars 4 yıl önce Şikayet Et
    Evlilikte mutluluk ve huzur isteyen; -Güzellikten ziyade edepli olmaya -Zenginlikten ziyade helal kazanca -Mesleki kariyer yerine İslami kariyere -Maddeden ziyade maneviyata önem versin. Evliliğin en önemli gayesi şahsi arzuları tatmin etmek değildir. Hayatımızın her anında olması gerektiği gibi Allah'ın (c.c.) rızasını kazanmaktır. Hayırlı,mutlu, Müslüman'a yaraşır bir hayat diliyorum.
    Cevapla
  • Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    3ay sonra boşanma kararı mi alınır. Ne biçim bir şey bu
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Avrupada olsa polis vururdu bu adami bizde hic.birsey yapilmiyorr yarin serbest kalir
    Cevapla
  • okan 4 yıl önce Şikayet Et
    böylelerini serbest bırakmayın lütfen illa birini vurmasına öldürmesine gerek yok
    Cevapla
  • aile kutsaldır. 4 yıl önce Şikayet Et
    yapmayın arkadaşlar, evlilik devlet kurmak gibidir. dinimizde de kanunumuzda da boşanmak vardır. Türkiye de özellikle evlilikler geçici hevesler üzerine kuruluyor sevgi aşk boş işler, sonu kin nefret ve çatışmaya dönen duygusal hatalardır. mantık evliliği yapın, ama ticaret anlaşması gibi değil. özellikle ailelerinizi evliliğe karıştırmazsanız ve yetinmeyi bilip etrafınıza kıskanç gözlerle bakmazsanız, uzun ve mutlu bir evliliğiniz olur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber