Silivri Yoğurtçu Parkı'nda korkutan görüntü! Çatlak büyüdü

İstanbul Silivri’de dün yaşanan 5.8 büyüklüğündeki deprem sonrası bir parkta daha önce görülen çatlaklar deprem sonrası daha da büyüyerek ilçede yaşayan vatandaşları tedirgin etti. Belediye ekipleri çatlaklar ile ilgili çalışma başlattı.

Silivri Yoğurtçu Parkı'nda korkutan görüntü! Çatlak büyüdü
Silivri Yoğurtçu Parkı'nda korkutan görüntü! Çatlak büyüdü
GİRİŞ 27.09.2019 10:49 GÜNCELLEME 27.09.2019 10:50
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İstanbul Silivri’de 5,8 büyüklüğünde deprem sonrasında çok sayıda vatandaş geceyi sokakta geçirirken çevrede oluşan hasarlar günün ilk ışıklarıyla birlikte kendisini ortaya çıkardı. Silivri Yoğurtçu Parkı’nda her gün onlarca kişinin kullandığı yürüyüş parkurunda daha önceden ufak çatlaklar bulunan zemin dünkü deprem sonrasında belirginleşerek metrelerce uzadığı görüldü. Aynı parkın içerisinde bulunan ve vatandaşların afet durumunda toplanma yeri olarak kullanılan yeşillik alan içerisinde de daha önceden belli belirsiz olan çatlaklar dün yaşanan 5.8 büyüklüğündeki deprem sonrasında büyüyerek vatandaşları tedirgin etti. Dün gece çok sayıda vatandaşın evine gitmek yerine bu parkta kaldığı öğrenilirken, belediye ekipleri çatlaklar ile ilgili çalışma başlattı.

 

 

YORUMLAR 7
  • Mert 4 yıl önce Şikayet Et
    Her şey güzel oluyo Bodrum Ekrem tatilller konserler beyefendi çok çaliştı atam izindeyiz diye diye 100 senedir izin yapıyolar
    Cevapla
  • ferit 4 yıl önce Şikayet Et
    parke taşları eklerden bırakmak yerine kırılmışlar
    Cevapla
  • Hlm 4 yıl önce Şikayet Et
    Dün gece bu çatlağın yanında sabahladık boş alan.Depremden öncede her gün yanından geçiyorum.Depremle uzaktan yakından alakası yok.Depremden önce oluşan asfaltta ki çatlamalar hepsi bu.Asfalta kaldırım taşı deseni vermişti önceki belediye.
    Cevapla
  • kenan 4 yıl önce Şikayet Et
    dogru yaaa eko diye biri vardı nerde bu arkadaş gören varmı
    Cevapla
  • zafergülten 4 yıl önce Şikayet Et
    Silivri taraflarının toprağı taşlı ve sert,çimontoya benzer tuhaf bir toprak,çatlamaların çok olmasının sebebide toprağın türü anlaşılan. yumuşak ve nemli bir toprak türü olsaydı çatlamalar bu kadar olmazdı sanırım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!