AFAD'dan Ece Üner'e tepki!

Show TV Ana Haber Spikeri Ece Üner’in canlı yayında deprem toplanma alanları ile ilgili yaptığı yoruma AFAD'dan sert cevap geldi.

GİRİŞ 28.09.2019 03:11 GÜNCELLEME 28.09.2019 03:28
Bu Habere 138 Yorum Yapılmış

İstanbul’da yaşanan Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından şiddeti  5.8 olarak açıklanan deprem sonrası, Show TV Ana Haber Spikeri Ece Üner'in yaptığı yorum tepki çekti.

Ece Üner, “İstanbul'da olası bir depremde bizlerin toplanma alanı olarak belirlenen 493 bölgeden 416'sına AVM, rezidans ve gökdelen inşa edilmiş. Neyse ki deprem anında alışveriş yapabileceğimiz yüzlerce AVM alternatifi var” dedi.

 

 

AFAD BAŞKANI GÜLLÜOĞLU’NDAN ECE ÜNER’E TEPKİ!

Ece Üner’in canlı yayındaki sözlerine AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu cevap verdi.

Sosyal medya üzerinden açıklama yapan AFAD Başkanı “Ece Üner güya gazetecilik yapmış. Hayret bir şey! Acaba kimi aradı sordu toplanma alanı kaç tane var diye, acaba E-devlete hiç girip baktı mı? Bu nasıl bir gazeteciliktir?! Hangi yılda kaldınız? Nasıl bilgi topladınız?! AFAD olarak toplumu yanlış bilgilendirdiğiniz için hukuki yollara başvuracağız. Herkesi yaptığı işte sorumlu davranmaya, insafa, izana davet ediyorum.”dedi.

YORUMLAR 138
  • hursit dilaver 4 yıl önce Şikayet Et
    bu yalanlar,iftiralar,sahte haberlere müdahale etmezseniz büyük bir depremde, guneyde yapılacak harekatta,ya da bir yabancı işgalde bunlar ülkeyi batırırlar. kasten de yaparlar da millet zaten bunlara kanmaya hazır. ülke alt üst olur ve YABANCI İŞGALİNE HAZIR HALE GELİR.
    Cevapla
  • Ertuğrul 4 yıl önce Şikayet Et
    Tam bir fetö ağzı
    Cevapla
  • Çavuş 4 yıl önce Şikayet Et
    Yalancı Allah'ın düşmanı, bilmiyorsan KONUŞMA......
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Gerek iktidarın sözcüleri,gerek Başkanın sayısız danışmanlarından birileri veya AFAD ekibinden yanlışı ortaya çıkarmaya çabalayan bewyefendi.Siz Doğrusunu belirtin.Neden halen bir spikerle demogajiye giriyorsunuz.Neden halen laf ebeliğine soyunuyorsunuz.Siz çıkın vatandaşa "biz AFAD olarak tüm sorumluluğu üzerimize alarak şu kadar sayıda ve bölgede toplanma alanımız vardır deyin.Bu alanları belediye imara açarken size mi soruyor.
    Cevapla
  • Fehmi 4 yıl önce Şikayet Et
    Spor salonlarini futbol sahalarini bile toplanma alani secsen sadece binlerce cikar istanbuldaki park bahceler haric ece hanim boyle gazetecilik olmaz gormuyorsaniz akil var dusunun biraz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti