Oyuncu Emre Kınay, CHP'yi yerden yere vurdu!

31 Mart yerel seçimlerinde İYİ Parti'den Kadıköy Belediye Başkanı adayı olan oyuncu Emre Kınay, CHP'yi yerden yere vurdu. Kınay adaylık sürecini "Kadıköy 30 yıldır iyi yönetilmediğinden tepki olarak aday oldum ve 40 bin oy aldım. Kadıköy'ün durumu sanıldığı gibi güllük gülistanlık değil" sözleriyle açıkladı.

Oyuncu Emre Kınay, CHP'yi yerden yere vurdu!
Oyuncu Emre Kınay, CHP'yi yerden yere vurdu!
GİRİŞ 03.11.2019 23:43 GÜNCELLEME 03.11.2019 23:46
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Oyuncu Emre Kınay, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'ndeki adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kadıköy'ün 30 yıldır iyi yönetilmediği için tepki olarak aday olduğunu belirten Kınay, "40 bin oy aldım. Kadıköy'ün durumu sanıldığı gibi güllük gülistanlık değil. 'Kadıköy sanatın başkenti' diyorlar ama Kadıköy Belediyesi'nin sanatçılara en ufak desteği olmadı." ifadelerini kullandı.

 

Posta gazetesinden Alev Gürsoy Cimin'e konuşan oyuncu Emre Kınay, tiyatro ve oyunculuk hayatının yanı sıra marttaki yerel seçimde İYİ Parti Kadıköy adayı olmasıyla ilgili soruları da yanıtladı.

"SANATÇILARA HİÇ DESTEĞİ OLMADI"

Kınay verdiği röportajda, Kadıköy Belediyesi'nin sanatçılara en ufak desteğinin olmadığını, bütün tiyatroları kendi imkanlarıyla yaptıklarını ifade etti.

Kınay, "Bu ne siyasetti ne de macera… O bir protestoydu. Kadıköy 30 yıldır iyi yönetilmediğinden tepki olarak aday oldum ve 40 bin oy aldım. Kadıköy'ün durumu sanıldığı gibi güllük gülistanlık değil. 'Kadıköy sanatın başkenti' diyorlar ama Kadıköy Belediyesi'nin sanatçılara en ufak desteği olmadı. Bütün o tiyatroları biz yaptık. Bir de kalkmış 'Tiyatrolar cennetiyiz' diyorlar" dedi.

"İYİ PARTİLİ DEĞİLİM..."

Oyuncu Emre Kınay sözlerine şöyle devam etti:

 

"Ben hiç siyasi olmadım. Benim partim de yok. İYİ Partili değilim mesela ve aday olurken bile bu partiye üye olmadım. Sadece bana aday olmam için fırsat verildi, o kadar. Ben hayatla ilgili görüşümü söylemekle mükellefim. Sanatçı, iktidara gelen babasının oğlu bile olsa ona yanlışını söyleme sorumluluğu taşır. Bu anarşizm ile karıştırılamaz, hiçbir sanatçı da bunu onaylamaz."

YORUMLAR 20
  • Mert 4 yıl önce Şikayet Et
    Bağımsız aday olsaydın sana sempati duyardım Emre ama artık çok geç... İyi Parti'ye bulaştın..
    Cevapla
  • koca yusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    Üsküdar'da ikamet ediyorum tiyatronun sinemanin konserin ardı arkası kesilmiyor hem de ücretsiz. diger hizmetler de gayet güzel gidiyor.
    Cevapla
  • Öğretmen 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir zamanlar Küçükçekmece öyleydi. Bugün okuldan biri "Aylık kültür sanat programları geliyordu okula niye gelmiyor?" dedi. Artık yok da o yüzden... Küçükçekmece'ye Ak parti döneminde 4 büyük kültür merkezi açıldı. Herbirinde tiyatrolar, konserler, müzikaller sergilendi. Merkezlerin diğer birimlerinde enstrüman dersleri vardı... Geniş salonlarında resim sergileri... Şimdi? Varsa yoksa göl kenarında eski kenar solcularının açık hava konserleri... Yazık...
    Cevapla
  • önkonyalı 4 yıl önce Şikayet Et
    aslında tuttuğu bir parti var. sadece izleyici kaybı yaşamamak için chpliyim diyemiyor
    Cevapla
  • Mesitto 4 yıl önce Şikayet Et
    Herkes hakettigini yasar kafikoyluler hayatlarından memnun aynı izmirliler gibi ne istiyorlarsa onu alıyorlar şikayet etmeye hakları yok
    Cevapla
  • Chpmi 4 yıl önce Şikayet Et
    50 yaşına gelmişsin biraz geç kalmadın mı chp nin zihniyetini yoksa artık çıkarlarınıza mı ters geliyor zaten chp ye oy atanların tuzu kuru arkasından gelenlerde sadece ama hayallerden ibaret öteye geçemeyen avutan partidir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır