İnternette yayınlanan dizinin oyuncuları olay çıkardı! Şişle saldırdı

Adana'da çekilen ve internet üzerinden yayınlanan dizide oyunculuk yapan iki kişi, ciğerci dükkanında selamlaşma yüzünden tartıştıkları şahısları şişle kovalayıp darp etti. Gözaltına alınan zanlılardan biri tutuklandı.

GİRİŞ 21.11.2019 10:32 GÜNCELLEME 21.11.2019 11:02
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Olay, geçtiğimiz Pazar günü sabah saatlerinde Seyhan ilçesi, Sarıyakup Mahallesi'ndeki bir ciğerci dükkanında meydana geldi. İddiaya göre, konusu suç olan ve internet üzerinden yayınlanan, geçtiğimiz günlerde de İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun tepki gösterdiği diziler arasında yer alan dizinin oyuncuları Cengizhan Y. ve Burak A., ciğercide Hüseyin A. ve Abdullah H. ile selamlaşma yüzünden tartıştı.

 

 

Dizi oyuncuları ciğer şişiyle kovaladığı Hüseyin A.’yı ve Abdullah H.'yi bir süre sonra yakalayarak darp etti. Oyuncular, A.’nın ruhsatlı silahını da gasp ederek kaçtı.

Hüseyin A. ve Abdullah H., Adana Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alınırken Seyhan Araştırma ekipleri şikayet üzerine zanlıları yakalamak için harekete geçti. Polis görgü tanıklarının verdiği ifadeler doğrultusunda çevrede bulunan güvenlik kameraları inceleme altına alarak şüphelilerin kimliklerini tespit etti.

 

 

Ekipler gerçekleştirdiği operasyonda Burak A. ile Cengizhan Y.'yi gasp ettikleri silahla bilikte gözaltına aldı. Yağma, kasten yaralama ve ruhsatsız silah bulundurma suçlarından hakim karşısına çıkan şüphelilerden Cengiz Y. tutuklandı, Burak A. adli kontrol tedbiriyle tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

YORUMLAR 8
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne bekliyordunuz ki ?
    Cevapla
  • 13337 4 yıl önce Şikayet Et
    Şunlar da adam olup diziler de oyanttiniz ya
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Diziler Yapılsın çok güzel olur ama güzel aile dizileri yapılsın saçma sapan kavgalı vurdu kırdı filmi olmasın çete filmi mafya filmi soygun filmi olmasın devletimiz bir an önce bu tür dizilere el atsın artık niye seyirci kalıyorlar bu tür dizilere anlamak mümkün değil bu dizileri seyredenler aynı şeyleri yapmaya çalışıyorlar çoluk çocuk bu dizilerle büyüyor artık vay halimize vay
    Cevapla
  • okan can 4 yıl önce Şikayet Et
    herhalde diziye kendilerini cok kaptirdilar.
    Cevapla
  • Buldozer 4 yıl önce Şikayet Et
    bu tip insanları sokağa salmayacaksın.tıkayacaksın kodese orda karanlıkta haytını idame ettirecek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber