Skandal görüntüye MEB'den soruşturma

Milli Eğitim Bakanlığı, Ankara’da engelli birinci sınıf öğrencisinin öğretmeni tarafından darp edildiği iddialarına ilişkin soruşturma başlattı.

GİRİŞ 20.12.2019 16:09 GÜNCELLEME 20.12.2019 16:12
Bu Habere 67 Yorum Yapılmış

Ankara’da Teğmen Kalmaz İlkokulunda kaynaştırma öğrencisi olduğu öğrenilen engelli birinci sınıf öğrencisi A.K.'nin öğretmeni tarafından darp edildiği iddiasına ilişkin Milli Eğitim Bakanlığından açıklama geldi. Yapılan açıklamada konunun takipçisi olunacağı vurgulanarak, "Ankara’da bir ilkokulumuzda yaşanan ve bugün sosyal medyada paylaşılmasıyla gündeme gelen görüntülerle ilgili olarak Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından inceleme/soruşturma başlatılmıştır” ifadelerine yer verildi.

 

 

YORUMLAR 67
  • erdoğan 4 yıl önce Şikayet Et
    normal çocuklara bile şiddet uygulayan öğretmenler böyle zavallı çocukları komalık eder, öğretmenlik mesleği bizde değer verilmeyen sırf boşta kalmamak için yapılan meslektir.
    Cevapla
  • Fevri 4 yıl önce Şikayet Et
    Oku, öğret, görelim ederini! Kaç dk dayanabilirsin o sınıfta merak ediyorum.
    Cevapla
  • FDA 4 yıl önce Şikayet Et
    emekli sınıf öğretmeniyim öğretmenlik sınırsız sabır ister hoş görü sevgi ister emek merhamet şefkat ister çünkü karşındaki yetişkin değil çocuk kısaca öğretmenlık tarif edilmez yaşanır
    Cevapla
  • Öğretmen 4 yıl önce Şikayet Et
    Öğrencinin engelli olduğunu bilmediğiniz için bu şekilde kolayca yorum yapıyorsunuz. Konu hakkında hiç bir bilgimiz olmadan kendi meslektaşınıza saldırırsanız bir kaç gün sonra aynı durumda kendinizi bulabilirsiniz öğretmenim.
    Cevapla
  • Veli 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya kardeşim, bakın bu öğretmenin yaptığı doğru değildir. ama asıl sorun kaynaştırma modeli eğitimdir. bir çocugu kurtaracağız diye tüm sınıfı kaybediyorsunuz. Ayrıca, bu tür çocuklara da günah. diğer çocuklar alay edip dalga geciyor. Bu çocuklar özel sınıflarda olmalı ve bireysel eğitime yakın modelde eğitilmelidir. Ortaokullarda mürekkep içen kağıt yiyen çocuklar var. Yapmayın. Bu çocuklara böyle yardımcı olamayız.
    Cevapla
  • Siyah inci 4 yıl önce Şikayet Et
    Katlanamıyorsa gitsin evine görevini sabırla yapmak için bekleyen bir sürü aday var. İlkokul öğrencisi bu birde engelli vicdansız bu çocuğa bunu yapıyorsa diğer öğrencilere ki bilir ne yapıyordur. Hiç kimsenin o yaşta bir çocuğa bu psikolojiyi yaşatmaya hakkı yok. Gereken uyarı ceza vs verilsin.
    Cevapla
  • Yüksel 4 yıl önce Şikayet Et
    Burada öğretmene hakaretler yağdıran çok sabırlı,çok hoşgörülü ve her türlü zorluk ve zorlamaya rağmen sevgi ve şefkatle görevlerini hiç aksatmadan yapacak arkadaşlara bi öğretmenlik fırsatı verilmeli. En ufak bir kötü muamelede reklam edilmeli ama.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi