Ünlü çiftin oğlu öldürülmüştü: Bir polis açığa alındı

Dünyaca ünlü bir firmanın sahibi olan Figen ile Randolp Ward Mays çiftinin 17 yaşındaki oğlu Emre Tyler Mays, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'nin önünde bıçaklanarak öldürülmüştü. Olayla ilgili bir polis açığa alındı.

GİRİŞ 08.01.2020 20:22 GÜNCELLEME 08.01.2020 20:24
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servis girişinde Emre Tyler Mays'ın bıçaklanarak öldürülmesine ilişkin başlatılan soruşturmada bir polis memuru hakkında görevden uzaklaştırma kararı verildiği bildirildi. 

 

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada May'ın öldürülmesi olayını gerçekleştiren şüpheli Akın Kutlu'nun, hastane acil servisi bahçesinde kullandığı bıçak ile birlikte, Beşiktaş ve Kağıthane ilçelerinde meydana gelen olayları takip etmek için olay yerinde bulunan polis ekipleri tarafından olay yerine yaklaşık 10 metre mesafede, yakalanarak gözaltına alındığını aktarıldı.

 

 

Şüphelinin 7 Ocak'ta sevk edildiği adliyede tutuklandığı bildirildi.

Açıklama şu ifadelere yer verildi:

"Olaya ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, hastanenin güvenlik kamera görüntülerinin incelendiği, inceleme sonucunda olay yerinde saldırıyı görmesine rağmen hızlı müdahalede bulunmayan polis memuru O.C'nin ihmali olup olmadığının tespit edilmesi amacıyla 07/01/2020 tarihli Kaymakamlık Makamı Olur'u ile açığa alınmış, konuyla ilgili idari soruşturma devam etmektedir."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 24
  • meyyid 4 yıl önce Şikayet Et
    önce dur,kaçma,vururum desin sonra havaya ateş açsın sonra öldürme kastı olmadan ateş açsın.bu arada suçlu yok oldu bile..
    Cevapla
  • aaaaaaaaaaa 4 yıl önce Şikayet Et
    polisin ne suçu var...kanunları düzeltin..
    Cevapla
  • Mert 4 yıl önce Şikayet Et
    Ölen gence yazık olmuş... Merak ettim, polisin eli bıçaklı saldırganı vurup öldürme yetkisi var mı? Öldürmüş olsa ceza alma durumu oluyor mu..? Öldürme yetkisi yoksa ve öldürdüğünde ceza alıyorsa boşuna açığa alınmış.
    Cevapla
  • belde 4 yıl önce Şikayet Et
    anlaşılan polislerin yetkileri çok sınırlı . yapılan yorumlarda o görülüyor. bunu bir platformda dile getirsinler. bu şekil hizmet yapılmaz ki. polis olmak olayın olmasını beklemek mi, yoksa olay olmadan önlemek mi. hangisi
    Cevapla
  • Ahmet Dilek 4 yıl önce Şikayet Et
    Akıllı olun,aklınızı başınıza alın, polis herkese lazım,yıpratmayın, sonra polis polis diye feryat edersiniz, kimseyi yanınızda bulamazsınız...
    Cevapla
  • belde 4 yıl önce Şikayet Et
    kimse polisi yıpratmaya çalışmıyor, ancak yetki kullanımı konusunda biraz daha eğitim şart. belli ki paralel polisler gidince herkes yoğurdu üfleyerek yiyor. yalnız bu işi çok iyi yürüten yeni bir ekip var. bunlara da zaman gerek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak