İki grubun bakışma kavgası: 2'si kardeş 3 yaralı

Samsun'da uzman çavuş E.Ş. (28) ve kardeşi G.Ş. (23) ile oto yıkama işi yapan H.K. (29) ve E.K. (27) kardeşler arasında bakışma meselesinden çıkan kavgada 3 kişi yaralandı.

İki grubun bakışma kavgası: 2'si kardeş 3 yaralı
İki grubun bakışma kavgası: 2'si kardeş 3 yaralı
GİRİŞ 27.01.2020 09:34 GÜNCELLEME 27.01.2020 09:37
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Olay, saat 01.00 sıralarında Atakum ilçesi Güzelyalı Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Adnan Menderes Bulvarı üzerinde alkollü mekana girmek isteyen H.K., kardeşi E.K. ve yanlarında bulunan Y.B. (29) ile uzman çavuş E.Ş. ve kardeşi G.Ş. arasında bakışma meselesinden tartışma çıktı.

 

 

Karşılıklı küfürleşme sonrası kavgaya dönen olayda E.K. belinden çıkardığı bıçakla kardeşlere saldırdı. Bu sırada uzman çavuş E.Ş. ve kardeşi G.Ş. her iki bacağından, kavgayı ayırmak isteyen Y.B. de sağ kolundan yaralandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine kısa sürede olay yerine gelen Recep Tokur Polis Merkezi ekipleri, kavgayı ayırarak E.K. ve H.K. kardeşleri etkisiz hale getirdi. Yaralılar, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

 

 

Suç aleti bıçağa el koyan polis, E.K. ve H.K. kardeşleri ifadelerini almak üzere İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürdü. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken, olayla ilgili Cinayet Bürosu ekiplerince soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR 6
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    bıçak taşımak tabanca vs gibi silahlarla eşdeğer olmalı ve cezalar can yakıcı olmalıikinci tekrarda hapis cezası uygulanmalı daha fazla tekrarda ceza arttırılmalı başka yolu yok
    Cevapla
  • DOĞRU... 4 yıl önce Şikayet Et
    sokaklarda eli bıçaklı döner bıçaklı insanlar kol geziyor.. normal temiz okuluna gidip gelen çocukların günahı ne.. böyle bıçakla silahla insanlara zarar verenlere ADALET.ADALET.ADALET.
    Cevapla
  • ümit 4 yıl önce Şikayet Et
    neden baktın sen neden baktin bukadar boş bir sebep görmedim
    Cevapla
  • Vatandaşınız 4 yıl önce Şikayet Et
    Dikkatinizi çekti mi? Birisi uzman çavuş! Ahlar, vahlar, bilmem neler havada uçmalı. TSK'dan kovun bunları.
    Cevapla
  • Deniz 4 yıl önce Şikayet Et
    Bakalım samsun adana yarısından kim birinci çıkacak?Samsun adana baya yaklaştı. Yazık!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor