Şentop'tan Macron'a cevap; Bu, ilkel bir İslam düşmanlığıdır

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop Macron'un nefret dolu sözlerine sert tepki göstererek 'Darbeci Hafter'in silah tedarikçisi Macron'un 'İslami ayrılıkçılık' ile mücadele edeceğine dair sözleri ilkel bir İslam düşmanlığıdır' ifadelerini kullandı.

Şentop'tan Macron'a cevap; Bu, ilkel bir İslam düşmanlığıdır
Şentop'tan Macron'a cevap; Bu, ilkel bir İslam düşmanlığıdır
GİRİŞ 19.02.2020 13:35 GÜNCELLEME 19.02.2020 16:09
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Şentop, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Sahel'de, Libya'da barışı bozan, İslam coğrafyalarında kaos çıkaran Fransa Cumhurbaşkanı ve darbeci Hafter'in silah tedarikçisi Macron'un, 'İslami ayrılıkçılık' ile mücadele edeceğine dair sözleri ilkel bir İslam düşmanlığıdır. Fransa evvela ırkçı ve katliamcı geçmişiyle yüzleşmeli." değerlendirmesini yaptı.

 

 

Şentop, paylaşımında Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un darbeci General Halife Hafter ile sarıldıkları fotoğrafa da yer verdi. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • memo can 4 yıl önce Şikayet Et
    microb zaten yahudi siyonisti ve Rothchild ailesinin köpegi. kuduruyor Erdogana saldirmasini Islamin üzeri yapiyor. havla köpek sizin oralara birseyler karistirmak haddinize degil zaten icinize milyonlarca müsliman var sen onlardan kork disarida müsliman aramana gerek yok. paris yanarken bunlarin derdi disaridaki müslimanin petroluna göz dikmek. Allah perisan etsin sizleri.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı