Elazığ'da deprem nedeniyle 4 kişi yaralandı

Malatya'da meydana gelen 5.0 şiddetindeki deprem Elazığ'da kuvvetli hissedilince insanlar sokağa çıktı. Deprem sırasında balkonlardan atlayan 4 kişi ile panik atak geçiren 2 kişi hastaneye kaldırıldı.

GİRİŞ 26.02.2020 03:15 GÜNCELLEME 26.02.2020 03:50
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kandilli Rasathanesinden alınan bilgiye göre, saat 02.03'de merkez üssü Malatya'nın Pütürge ilçesinde 5.0 büyüklüğünde yerin 14 kilometre derinliğinde deprem meydana geldi.

 

 

Deprem nedeniyle bir çok kişi uykudan uyanıp sokağa çıktı. 24 Ocak'ta 6.8'lik deprem yaşanan kentte bugünkü 5.0 şiddetindeki deprem sırasında korku ile 4 kişinin yüksek girişli ve birinci kattaki balkonlardan atladığı öğrenildi.

 

 

DEPREMDE ELAZIĞ'DA 4 KİŞİ BALKONDAN ATLADI

Yaralanan 4 kişi ile birlikte panik atak geçiren 2 kişiye sağlık ekipleri müdahale etti. Durumları iyi olan yaralılar ambulanslarla kentteki hastanelere sevk edildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • aaaaaaa 4 yıl önce Şikayet Et
    Şair ne demiş.. Yangın, sel neyse; Allahım deprem verme..
    Cevapla
  • E.A 4 yıl önce Şikayet Et
    5.1' lik depremi en çok hisseden il Malatya olmasına rağmen Elazığlıların balkondan atlaması Elazığlıların halen 6.8' in şokunu atlatamadıklarını gösteriyor. Çünkü 6.8' ide en çok Elazığlılar hissetmişti. Yinemi 6.8 ' i yaşıyoruz endişesi bu atlayışlarda ki en önemli etken. Rabbim üç haylar hürmetine bizlere kıymasın, yaralılara da acil şifalar versin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz