Son dakika: Hatay’da Bangladeşli bir kişi 'koronavirüs' şüphesiyle gözlem altına alındı

Hatay’da, Bangladeş uyruklu bir kişi, yüksek ateş şikayetiyle getirildiği Mustafa Kemal Üniversitesi Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde, koronavirüs şüphesiyle gözlem altına alındı. Ordu'da da Japonya'da dönen bir kişi gözlem altına alındı.

GİRİŞ 26.02.2020 16:57 GÜNCELLEME 26.02.2020 17:14
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Soyadı açıklanmayan Muhammed isimli bir Bangladeşli, yüksek ateş şikayeti nedeniyle getirildiği Mustafa Kemal Üniversitesi Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde, koronavirüs şüphesiyle gözlem altına alındı. Alınan kan örnekleri Ankara’ya gönderilen Bangledeşlinin ülkesinden İran’a buradanda kara yoluyla Suriye’ye gittiği, rahatsızlanması üzerine Türkiye'ye getirildiği öğrenildi.

 

 

ORDU'DA JAPONYA'DAN BİR KİŞİ GÖZLEM ALTINA ALINDI

ORDU’da, Japonya'dan geldikten sonra yüksek ateş şikayetiyle hastaneye başvuran E.K. (25), koronavirüs şüphesiyle gözlem altına alındı. 



Gittiği Japonya’dan geçen hafta Ordu'ya dönen E.K. yüksek ateş şikayetiyle Ordu Devlet Hastanesi'ne başvurdu. E.K., koronavirüs şüphesiyle Palyatif Bakım Servisi'nde gözlem altına alındı. Alınan kan örnekleri ise Ankara Ulusal Viroloji Laboratuvarı'na gönderildi.
 

 
KAYNAK: DHA
YORUMLAR 18
  • Turkiye 4 yıl önce Şikayet Et
    Arkadas turkiye yol gecen hani olmus
    Cevapla
  • vatandas 4 yıl önce Şikayet Et
    niye her rahatsizlanan rotayi Turkiye ye ceviriyor
    Cevapla
  • Alper 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu Bangladeş linin suriyede ne yapıyor, gönder in Esad'ı yanına Esad uğraşsın.
    Cevapla
  • EZOKIZ 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya hu arkadaş uzak doğudan gelen hiç bir turist ve yerli istemiyoruz. Gelmesinler . Bangladeşlinin irana radan suriye oradan türkiye ne işi var ya. Hiç temiz kokular değil
    Cevapla
  • efe yakup 4 yıl önce Şikayet Et
    bangladeşli ne işi var burada. sıkı önlem alın kapatın kapıları. çok mu zor. en azından belli yerlere geçiş yaptırın. gözetim altında tutun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor