Vali, baskını böyle paylaştı: İlginç şeyler yaşanıyor

Antalya'da bir eve yapılan baskında kumar oynarken yakalanan 13 kişiye kumar oynamaktan bin 250 TL ve sosyal mesafeye uymamaktan 3 bin 150'şer lira olmak üzere toplam 57 bin 200 TL ceza kesildi. Antalya Valisi Münir Karaloğlu, baskını sosyal medya hesabında "İlginç olaylar yaşanıyor" başlığıyla paylaştı.

Vali, baskını böyle paylaştı: İlginç şeyler yaşanıyor
Vali, baskını böyle paylaştı: İlginç şeyler yaşanıyor
GİRİŞ 09.04.2020 10:51 GÜNCELLEME 09.04.2020 10:51
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Corona Virüs salgını sebebiyle 20 yaş altı ve 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkmalarının yasaklandığı, kente giriş ve çıkışların kısıtlandığı, iş yeri çalışma saatlerinin yeniden düzenlendiği kentte yaşanan temas ve sosyal mesafe kurallarının ihlalinin önü kesilmiyor.

 

 

Sorumsuz vatandaşların tüm çabalara rağmen yaptığı ihlaller kolluk kuvvetlerinin gece gündüz çalışmaları ile önlenmeye çalışılıyor. Kentte en son dün yaşanan olay Antalya Valisi Münir Karaloğlu'nu da şaşırttı.

Vali Karaloğlu, sosyal medya hesabından "İlginç şeyler yaşanıyor" başlığıyla jandarmanın Gazipaşa ilçesinde yaptığı son baskını paylaştı.

 

 

Vali Karaloğlu paylaşımında, "İlginç olaylar yaşanıyor. Gazipaşa ilçemizde bir konuta yapılan baskında 13 kişinin kumar oynadığını tespit eden jandarmamız kişi başı kumar oynamaktan 1250 TL, sosyal mesafeye uymamaktan 3150 TL ceza yazdı. İşin ciddiyetini anlamayanlar maalesef hala var" dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 7
  • Rebelboy1903 4 yıl önce Şikayet Et
    Trajikomik ülke de kumar oynamak oynatmak yasak ama cezası 1250 tl 3-5 en baba 1 sene sonra ortadan kalkacak olan sosyal mesafeye uymama kuralı 3150 tl güler misin ağlar mısın ?
    Cevapla
  • Vatandaş46 4 yıl önce Şikayet Et
    İlericiler ya!
    Cevapla
  • Türk Vatandaşı 4 yıl önce Şikayet Et
    Kumar suçuna hapis düşünseniz birazda.
    Cevapla
  • izmirli 4 yıl önce Şikayet Et
    Kumar öyle bir illettir ki insana anasını babasını ve hatta evladını bile katlettirir. Bu insanların kumar yüzünden kendi canlarını hiçe sayması çok normal. Bunların derhal karantinaya alınması, karantina sürecinin ardından da psikoliojik tedaviye alınmaları gerekir... İzmir de çok yerde böyle ruh hastası tiplerin olduğunu duyuyorum. İzmirli vatandaşların sağlığı için acilen tedbir alınmalı... Aksi halde izmir de korona vakaları her geçen gün trajik seviyelere ulaşacak...
    Cevapla
  • Altaylar 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu insanlara basit para cezası yeterli mi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi