Kanada’dan gelen 203 kişi, Trabzon’da karantinaya alındı

Kanada'da kalan ve çoğunluğu öğrencilerden oluşan 203 kişi, uçakla getirildiği Trabzon'da, koronavirüs tedbirleri kapsamında 14 günlük karantina süreci için yurda yerleştirildi.

Kanada’dan gelen 203 kişi, Trabzon’da karantinaya alındı
Kanada’dan gelen 203 kişi, Trabzon’da karantinaya alındı
GİRİŞ 09.04.2020 20:50 GÜNCELLEME 09.04.2020 20:51
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sonrasında yurt dışında yaşayan Türk vatandaşları yurda dönmeye devam ediyor. Türk öğrenci, işçi ve ailelerinin de bulunduğu 203 kişi, Kanada'dan kalkan Pakistan Uluslararası Hava Yollarına (PIA) ait özel uçakla Trabzon Havalimanı'na getirildi.

 

 

Trabzon'da sağlık kontrolünden geçirilen 203 kişi, Trabzon Büyükşehir Belediyesine ait otobüslerle Ortahisar ilçesindeki Gülbahar Hatun Yurdu'na yerleştirildi. Bu kişiler 14 gün boyunca karantina altında kalacak. 

 

 

YORUMLAR 4
  • oral 4 yıl önce Şikayet Et
    ben bu insanları anlamıyorum, virüs çoğalmadan niye gelmiyorlarda kendilerine virüs bulaşana kadar bekliyorlar, türkiye virüsleri toplama ülkesi oldu kardeşim...devletimizin merhametinden maraz doğacak.
    Cevapla
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    cok doğru bi yorum ne yapmaya kaca kaca geliyorlar giderken bize mi sordular getirmeyin kardeşim hemde bedava okadar insanın hakkını yerler yazıkkkk
    Cevapla
  • biktik yalanlardan! 4 yıl önce Şikayet Et
    arkadas öyle kafana göre ben gitmek istiyom deyince gidemiyon! devlet ülke ülke yapilandirdi aciliyet kesbeden ve ulasim hareket koordine isbirligi olana öncelik verildi durum bundan ibaret devlet 40 gün sonra cizelgede kim varsa onu getiriyor dünyada da milletine bu denli deger veren önem atfeden ikinci devlet yok! bir zamanlar bizde en ucuz sey insan hayati darbi mesel olmustu osmanlida insani yasatki devlet yasasindan sonra simdi adim adim aslina dönüyor devlet millet gayret göstermeli! izmli virüsler koronadan daha tehlikeli iste firsat size! imanda ilk tecelli merhametle yokmu ailende bu virüslere kapilan temizle bos durma...
    Cevapla
  • Halktan 4 yıl önce Şikayet Et
    Guney Amerika ülkesi Şili de de gelmek isteyen Türk var,orayada bir el atilsa buyuk sevaba girilir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz