İzmir PTT'den 300 öğrenciye çağrı

İzmir PTT Başmüdürü İsmail Çizikçi, kent genelinde 257 sınav giriş belgesinin, çeşitli nedenlerle adaylara ulaştırılamadığını belirterek sınav giriş belgesi olmayanlara çağrıda bulundu.

İzmir PTT'den 300 öğrenciye çağrı
İzmir PTT'den 300 öğrenciye çağrı
GİRİŞ 11.06.2009 18:08 GÜNCELLEME 11.06.2009 18:08

İzmir PTT Başmüdürü İsmail Çizikçi, kent genelinde 257 sınav giriş belgesinin, çeşitli nedenlerle adaylara ulaştırılamadığını belirterek, ''Adreslerine ulaşılamayan adaylar, 13 Haziran Cumartesi günü boyunca ve Pazar sabahı erken saatlerde dağıtım merkezlerimize gelerek belgelerini alabilir'' dedi.

Çizikçi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 3 Haziran 2009 tarihi itibariyle müdürlüğe gelen ÖSS gönderilerinin, adaylara ulaştırıldığını söyledi.

ÖSS adaylarından 300'üne yanlış bildirim ile adres değişikliği gibi nedenlerle ulaşılamadığını ifade eden Çizikçi, ''Adreslerine ulaşılamayan adaylar, Cumartesi günü boyunca ve Pazar sabahı erken saatlerde dağıtım merkezlerimize gelerek belgelerini alabilir. Adayların, listelerden isimlerini okuyarak iletilerini alma imkanı bulunuyor'' diye konuştu.

Her yıl ÖSS öncesi adres sıkıntısı nedeniyle ulaşılamayan adaylar bulunduğunu bildiren Çizikçi, şunları kaydetti:

''Tüm adreslere gidildi. Ancak adresi yanlış olanlar var. Taşınmış olup, yeni adresi bilinmeyenler var. Birincil amacımız, iletileri öğrenciler ile ailelerine eline ulaştırmak olduğu için, gidilen adreste bulunan herhangi birine teslim etmiyoruz. Sınav giriş belgesi halen ulaşmamış olan adaylar, bulundukları bölgeye en yakın irtibat numarasını arayarak, durumunu sorgulatıp iletisini teslim alabilir.''

Sınav giriş belgesini teslim almayan adayların, İzmir'in Bayraklı, Karşıyaka, Bornova, Karabağlar ve Konak ilçeleri için 462 76 54, Balçova, Güzelbahçe ve Narlıdere ilçeleri için 239 47 45, Buca için 442 63 99, Çiğli için 375 02 80 ve Gaziemir için 252 18 50 numaralı telefonlardan ileti durumların öğrenebilecekleri bildirildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor