Kocaeli'de kaza: 1 ölü, 21 yaralı

Kocaeli'de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 21 kişi yaralandı. Yaralılar Kocaeli ve Sakarya'daki hastanelere kaldırıldı.

Kocaeli'de kaza: 1 ölü, 21 yaralı
Kocaeli'de kaza: 1 ölü, 21 yaralı
GİRİŞ 20.07.2009 02:31 GÜNCELLEME 20.07.2009 02:31
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, İzmit-Adapazarı arasında yolcu taşıyan Üzeyir Alkın yönetimindeki 41 DA 67 plakalı minibüs, D-100 karayolunda Sakarya istikametine giderken Eşme beldesinde aniden önüne çıkan Muamer Koçar yönetimindeki 34 PJV 62 plakalı taksiye çarptı.

 Çarpmanın etkisi ile minibüs ve taksi birkaç takla attıktan sonra durabildi. Takla atan araçlarda bulunan yolcular yola ve dereye fırladı. Taksi içinden dereye fırlayan Turan Özpınar hayatını kaybederken 21 kişi yaralandı. Derede ve yolda toplanan yaralılar Kocaeli ve Sakarya'daki hastanelere kaldırıldı.

Kaza yerine gelen polis ekipleri derede sazlıkların içinde yaralıları ararken, kazayı duyan vatandaşlar bölgeye akın etti. Kazada yakınlarını görmek isteyen vatandaşlar panik halinde sağa sola koşturdu. Kaza nedeniyle Adapazarı istikametindeki yol bir süre kapandı. Kaza yerindeki çalışmaların tamamlanmasıyla trafik kontrollü olarak verilmeye başlandı. Kazada yaralanan vatandaşların tedavileri devam ediyor.

(CİHAN)

YORUMLAR 2
  • serkan tepe 14 yıl önce Şikayet Et
    olacağı buydu. gebze-adapazarı arası yolcu taşıyan araçların kaç km hızla gittiğini bilen varmı vede kaç yolcuyla yıllardan beri allaha emanet gidip geliyoruz.
    Cevapla
  • HİKMET BAŞ 14 yıl önce Şikayet Et
    Ya pesss doğrusu. son günlerde haber 7 çizgisinin çok dışında haber yapmaya başladı vefat edene Allah rahmet eylesin yakınlarınada sabır versin . yaralılarada acil şifalar dilerim. elim kazanın bu şekilde anlatılmasının mantığı ve gerekçesini bide siz açıklayın ... ayıptır ayıpp ve çok yazık
    Cevapla
DİĞER HABERLER
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor