14 yaşındaki kıza 21 bıçak darbesi

İzmir'in Çiğli ilçesinde 14 yaşındaki bir kız çocuğu, evinde 21 yerinden bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu.

14 yaşındaki kıza 21 bıçak darbesi
14 yaşındaki kıza 21 bıçak darbesi
GİRİŞ 11.10.2009 00:45 GÜNCELLEME 11.10.2009 00:45
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Olayla ilgili olarak kızın babası, ağabeyi ve dayısı sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.
Edinilen bilgiye göre Naime Tömek Lisesi 1. sınıf öğrencisi Buse Han (14), Çiğli ilçesi Güzeltepe semti Şirintepe Mahallesi 8130/3 Sokak'taki evlerinde yalnız olduğu sırada kimliği belirsiz kişi veya kişilerce 21 yerinden bıçaklanarak öldürüldü.

Eve gelince korkunç manzarayla karşılaşan ağabeyi Ozan Han'ın haber vermesiyle dayısı tarafından Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırılan kızın ölmüş olduğu belirlendi. Hastanede yapılan incelemede kızın sırtına, kollarına ve göğüs bölgesine 21 bıçak darbesi aldığı tespit edildi.

 Ayrıca, bulunduğunda küçük kızın yarı çıplak olduğu öğrenildi. Olay yeri inceleme ekipleri evde çalışmalarını sürdürürken, cinayet büro amirliği ekipleri olayla ilgili olarak baba Tunay Han, ağabey Ozan Han ve Buse Han'ın dayısını ifadelerine başvurmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 3
  • mehmet tozlu 14 yıl önce Şikayet Et
    tacavüz ?. Soruşturma ilerledikçe çıkar heralde olayı ypan kişi yada kişiler.. kıza tecavüze yeletenmiş olma ihtimalide ortaya çıkabilir.eski sevgili gibilintili olaylar da çıkabilir.. çünki 21 darbe intikama benziyor. nedensiz kızı öldürecek halleri yok evden bir şey çalınmamışssa eğer bu olayında farklı bir açıklması zor.
    Cevapla
  • hursit dilaver 14 yıl önce Şikayet Et
    kızını dövmeyen,dizini döver... laik yaşamlar böyle sürüyorişte. bizdeki laik yaşam avrupalıların laik yaşamı gibi de değil,onlar gene ilk okullarında falan belli bir din dersi alıyorlar, bizde ise tamamen dinsiz yetişiyor.dine sövülüuyor,yanlışlıkla allah diyen dışlanıyor. o zaman da, böyle yetişen insanları gazetelerde okuyoruz, 14 yaşında bir kızın evine nasıl yabancı girer..kimseyi üzmek istemem ama,kızlarınıza sahip çıkın, hayatı bilmiyorlar, hiç tanımadığı,sokakta gördüğü bir gence tutuluyorlar. yahu, kım ö bu, hırlımı,hırsız mı,
    Cevapla
  • Ahmed Han 14 yıl önce Şikayet Et
    "14 yaşındaki kıza 21 bıçak darbesi". Kızın yaşı ile bıçak darbelerinin sayısı arasında, bizim anlayamadığımız, bir bağıntı var galiba bizim göremediğimiz... Acaba Haber7 editörü yaşının %50 fazlası kadar bıçak darbesi aldığına mı dikkat çekmek istiyor, yoksa "Yuh ya, bari yaşı kadar bıçaklasaymış, yaşından fazla bıçaklanır mı bi insan" diyerek tepki göstermemizi mi bekliyor? Yine Haber7'den ilginç bir haber ve ilginç bir başlık. İlgiyle takip ediyoruz...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü