Mersin'de göz kamaştıran sünnet

Mersin'in tanınmış ailelerinden Yükselgüngör ailesinin iki çocuğu muhteşem bir sünnet töreni ile erkekliğe ilk adımlarını attı.

Mersin'de göz kamaştıran sünnet
Mersin'de göz kamaştıran sünnet
GİRİŞ 15.07.2012 14:45 GÜNCELLEME 15.07.2012 14:45

Abdullah Biçer'in haberi

Mersin Sultaşa Otel Havuzbaşı'nda düzenlenen sünnet törenine Siyasiler ve Mersinli iş adamları tam kadro katıldı.

Kentin muhalefet ve iktidar tarafları sünnet töreni, sayesinde bir araya gelerek hoşça bir gece geçirdiler.
Konuklar bu muhteşem sünnet törenine vesile olan, İş adamı Nuh Yüksel’e teşekkür ederek ; bizler, bu tür sünnet,düğün ve cenazeler olmasa kolay kolay bir araya gelemediklerini ifade ettiler. İş adamları ve Mersinli siyasetçiler gece geç saatlere kadar davul zurna eşliğinde doyasıya eğlendiler.



Mersinin sevilen işadamı Hakan Yükselgüngör’ün çocukları Sinan ve Nuh kardeşler erkekliğe ilk adımlarını Mersin Sutlaşa Otel’de düzenlenen görkemli bir sünnet töreni ile attı.

Havai fişeklerin gece boyunca atıldığı Havuz başındaki törene Mersin Vali Yardımcısı Hüseyin Parlak, Ak Parti Mersin İl Başkan Yardımcısı Hidayet Şeker yönetim kurulu ile birlikte yanı sıra ilçe siyasi partilerin ilçe Başkanları, Ak Parti il Gençlik kolları Başkanı,  Asiad Başkanı Mehmet İlhan, Genç iş adamları Başkanı Alper Gürsoy,Müsiad yöneticileri, Gürsoy, sanayiciler, inşaatçılar ve çok sayıda bürokratlar katıldı.

Sünnet olan çocuklar gece boyunca sahneden inmeyerek konukların büyük beğenisini kazandı. Yemekli törene katılan konukların şıklıkları ise göz kamaştırdı. Gecenin ilerleyen saatlerde sahneye çıkan Mehteran takımı konukları davetlileri coşturdu Geceye ev sahipliği yapan Yüksel Güngör kardeşlerden Mersinde sevilen iş adamı Nuh yüksel bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederken, darısı herkesin başına dedi.

HABER 7

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır