Şehidin Yerköy'deki baba evinde yas var

Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki Bağlar ile Zorgeçit köylerinde çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Erbaş İbrahim Yıldız'ın Yozgat'ın Yerköy ilçesindeki baba evinde yas var.

Şehidin Yerköy'deki baba evinde yas var
Şehidin Yerköy'deki baba evinde yas var
GİRİŞ 23.08.2012 11:12 GÜNCELLEME 23.08.2012 11:12
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sabah saatlerinde İlçe Jandarma Komutanlığı yetkililerinden oğlunun şehit olduğu haberini alan baba Halil Yıldız, ağlamayacağını belirtti.

Oğluyla en son Ramazan Bayramı'nın 3. günü görüştüğünü söyleyen Baba Yıldız, ''Ağlamayacağım. Sadece şunu diyorum; Meclis'in içini temizlesinler. Dağdaki ile kucaklaşıp ondan sonra Meclis'e gelmesinler'' dedi.

Şehidin Karaşar Mahallesi'ndeki evinin önüne Yerköy Belediyesi tarafından taziye çadırı kuruldu, vatandaşlar da şehidin evini Türk bayrağı astı. Taziyeleri kabul eden şehidin annesi Sema Yıldız'ın ise gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.

İki erkek kardeşten biri olan şehit İbrahim Yıldız'ın bekar olduğu, geçici görev nedeniyle Şırnak'ta bulunduğu öğrenildi.

Şehidin naaşının bugün düzenlenecek askeri törenin ardından toprağa verilmesi bekleniyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • Gökhan GÖKTÜRK 11 yıl önce Şikayet Et
    idamdan başka çare yok. vergilerimizle yedirilen,içirilen ve türlü nimetlerden faydalanıp askerimize kurşun sıkanlarla kucaklaşanların, tbmm çatısında değil,idam sehpasında olmasını istiyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mahalle kafeleri Çırağan'la yarışıyor - 27 Nisan günün gazete manşetleri
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu