Narkotik polisinden eroin operasyonu

İstanbul narkotik polisinin, yaptığı operasyonda yaklaşık 33 kilogram eroin ele geçirdi. İran'dan Türkiye'ye getirildiği belirlenen eroinin Hollanda'ya götürüleceği belirlendi.

Narkotik polisinden eroin operasyonu
Narkotik polisinden eroin operasyonu
GİRİŞ 25.09.2012 13:19 GÜNCELLEME 25.09.2012 13:19
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 'Siirtli Hakkı' olarak bilinen Hakkı A.'nın da aralarında bulunduğu bir grup şüpheliyi takibe aldı. Ön çalışmanın ardından yapılan operasyonda İran üzerinden getirilen 32 kilogram eroin ele geçirildi. Eroinin Hollanda'ya götürüleceği belirlendi.

Paketlelenen eroinin matkap benzeri alet ve merdaneler kullanılarak toz haline getirildiği ve küçük poşetlere preslendiği polis kamerasına yansıdı. Eroine tekstil ürünü süsü verilmeye çalışıldığı aktarıldı.

Operasyonda 33 kilogram eroinin yanı sıra, 7 bin 615 euro ve 2 bin 900 liraya da el kondu. Operasyonda yakalanan Ömer Lütfi Topal'ın ortaklığını yapan Hakkı A., ile Adem A., Ergün K, Tosun Teoman K. ve Muhsin S. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 1
  • ayhan birol 11 yıl önce Şikayet Et
    polis operasyona devam etsin. malum tarlalarda kerkesin gözüönünde üretime devam...bu işten sadeca pkk değil anladığım kadarıyla kimi işadamı kimi mafya kimi vekil kimi asker kimi polis... kayıt dışı ekonomi olarak para kazanıyorlar... %100 avrupada bile ortakları vardır.bu kavga bitmez rant büyük çünkü özgür kürdistan ideali arkasında dünya karanlık teşkilatları hem iyi para kaynağı hem de az masraflı bir çeteye sahip olmuşlar.siyasal kılıf içinde yepyeni bir mafya....her işe yarıyorlar.dilediğin gibi kullan.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı