PKK'ya darbeyi 'Efeler' ve 'Meteler' indirdi

Heron'lar Kazan Vadisi'nde bir grup teröristi tespit etti. Görüntü komutanlığa gitti. Meteler, Efeler ve Roketler adlı 3 tim bölgeye indi. 6 terörist öldürüldü.

PKK'ya darbeyi 'Efeler' ve 'Meteler' indirdi
PKK'ya darbeyi 'Efeler' ve 'Meteler' indirdi
GİRİŞ 16.10.2012 08:10 GÜNCELLEME 16.10.2012 13:31
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Terör örgütü PKK, Hakkari'nin Çukurca ilçesinde büyük darbe yedi. İnsansız Hava Aracı (HERON), Kazan Vadisi ile Kavuşak Köyü kırsalında kalabalık bir grup teröristin kış üslenmesi için hazırlık yaptığını belirledi. Heron'dan alınan görüntü üzerine bölgeye Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığı'ndan çok sayıda birlik sevk edildi.

Ayrıca tamamı astsubay ile uzman çavuşlardan oluşan ve "Meteler", "Efeler", "Roketler" adı verilen 60 kişilik üç ayrı tim de operasyonda görev aldı.

BİR ŞEHİDİMİZ VAR

Çatışmada 6 terörist öldürüldü. Üsteğmen Aykut Köroğlu ise şehit düştü, 6 asker de yaralandı.

Bölgede operasyonların helikopter destekli olarak sürdüğü bildirildi.

Operasyonlar nedeniyle Kazan köyü kırsalına giriş çıkışlar da yasaklandı.

YORUMLAR 11
  • suleyman d 11 yıl önce Şikayet Et
    kavgada yumruk saymayı bırakın! bu operasyonlar güvenlik kuvvetlerimiz için sıradan işler !. birileri zar zor harekete geçdi. rahat bırakın da önündeki engeller kalkan güvenlik güçlerimiz işini yapsın! epeydir palazlanan terör; sessiz ama derinden kazınsın!
    Cevapla
  • salih akşit 11 yıl önce Şikayet Et
    tek çözüm yolu maalesef bu . başbakan sırrı sakıka ne kadar güzel demişti. ben yapacağımı yaptım karşılık bulmadı diye. türkiye iyi niyetini gösterdi ve el uzattı fakat bu namertler uzatılan ele tükürdüler ve hala öyle yapıyorlar ve de yapacaklar. onun için "nush ile uslanmayana etmeli tekdir tekdir ile uslanmayanın hali kötekdir." döverken akıllandıracaksın bu dayak manyaklarını.
    Cevapla
  • Davut GÜRBÜZ 11 yıl önce Şikayet Et
    çelik yelek. neden kullanılmıyor?
    Cevapla
  • erdal 11 yıl önce Şikayet Et
    iyi haber edelim deriken askerimizi diger yandan rezil eiyonuz. bu pkk sorunu 40 yil olucak ki var ve asker cok agir kayiplar verdi bugune kadar madem gecmisde askerin giremedigi kazan vadisini 60 komando alabiliyodu koskoca devlet 30 yil neyi bekledi niye teroristi oralarda pasa misali rahat rahat gezdirdi onu sormazlar mi adama
    Cevapla
  • MUSTAFA AYAZ 11 yıl önce Şikayet Et
    amin kardeşim. inşALLAH
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim