Sarıgül: Müslüm Baba şaka yaptı

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, yoğun bakımda bulunan arabesk müziğin babası Müslüm Gürses'in rahatsızlığıyla ilgili açıklama yaptı.

Sarıgül: Müslüm Baba şaka yaptı
Sarıgül: Müslüm Baba şaka yaptı
GİRİŞ 19.11.2012 16:32 GÜNCELLEME 19.11.2012 16:32

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, yoğun bakımdaki Müslüm Gürses'in tedavi gördüğü hastaneye gelerek, doktorlarından ve eşinden bilgi aldı. 

Mustafa Sarıgül, Memorial Hastanesi'ne gelerek Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur ile Kalp ve Damar Cerrahisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bingür Sönmez'le görüştü. Ünlü sanatçının durumu hakkında bilgi alan Sarıgül, "Zaman zaman bizi sevindiriyor, zaman zaman düşündürüyor, zaman zaman da üzüyor. Bu da o anlardan bir tanesi. Eşiyle, çalışma arkadaşlarıyla ve Bingür Sönmez hocamızla görüştüm, gerekli bilgileri aldım. Şu anda Müslüm babamızın durumu iyiye gidiyor. Dün akşam bize ufak bir şaka yaptı, öyle kabul edelim. Ama hocalarımızdan da aldığımız bilgiye göre şu anda iyiye doğru gidiyor. İnşallah en kısa süre içerisinde Müslüm babayı bütün sevenleriyle buluşturacağız. O bizi yine zaman zaman sevindirecek, güldürecek, zaman zaman da düşündürecek. Eşiyle görüştüm, yardımlarıyla beraberim. Bizim üzerimize düşen bir şey varsa onu yapmaya hazırım" dedi.

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır