İstanbul bu gece -7 dereceyi gördü

İstanbul'da üç gündür etkili olan kar yağışının ardından dondurucu soğuk etkili olmaya başladı. Hava sıcaklığı yer yer -9 derecelere kadar düştü.

İstanbul bu gece -7 dereceyi gördü
İstanbul bu gece -7 dereceyi gördü
GİRİŞ 10.01.2013 07:42 GÜNCELLEME 10.01.2013 09:55

İstanbul'da hafta başından beri yoğun şekilde etkili olan kar yağışı bu gece yerini dondurucu soğuklara bıraktı. Gece dışarı çıkanların soğuğa hazırlıklı oldukları görüldü.

Boyunlarına atkı ve kaşkol takanlar soğuk havadan fazla etkilenmedi. Soğuk havaya aldırış etmeyenler aileleriyle ve arkadaşlarıyla Taksim'e gelerek gezmeyi tercih etti.

Taksim Su Maksemi'nin çatısında sarkıtlar oluşurken park eden araçların üzeride buz tuttu. Trafikte seyreden araç sürücüleri sürekli uyarı levhaları tarafından dondurucu soğuğa ve buzlu yollara karşı uyarıldı. Hava sıcaklığı yer yer sıfırın altında eksi 8 -9 dereceleri gösterdi.

Hava sıcaklığı TEM Otoyolu Gaziosmanpaşa mevkiinde -7 derece olarak ölçüldü. İstanbul'a Kayseri'den gezmeye gelen bir aile havanın fazla soğuk olmadığını Kayseri'deki havanın daha soğuk olduğunu söylerken başka bir aile soğuk havada gezmenin daha güzel olduğunu söyledi.

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır