Türk polisinden Kur'an-ı Kerim açılımı

Sivas'ın Suşehri İlçesi'nde Emniyet Müdürlüğü ekipleri toplum destekli polis uygulamaları kapsamında 2 taziyle evini ziyaret etti. Polis memurları evlerde Kuran okuyarak dua etti.

Türk polisinden Kur'an-ı Kerim açılımı
Türk polisinden Kur'an-ı Kerim açılımı
GİRİŞ 13.02.2013 11:08 GÜNCELLEME 13.02.2013 11:40
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

İlçede ilk defa uygulanan toplum destekli polis çalışması kapsamında 6 kişilik polis ekibi Kemalpaşa Mahallesi'ne giderek geçen perşembe günü hayatını kaybeden 72 yaşındaki Ramis Yıldız'ın Hürriyet İlköğretim Okulu Müdürü olan oğlu Erkan Yıldız'ı ziyaret ederek başsağlığı diledi. Polis memurları ziyaret sırasında beraberinde getirdikleri Kuran'ı okuyarak dua etti.

Ekipler daha sonra Gönüloğlu Mahallesi, Kılıçkaya lojmanlarına geçen ekipler geçen cumartesi günü 97 yaşında hayatını kaybeden Ferruh Sözen'in yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu. Ekipler burada da Kuran okudu. Yakınlarını kaybedenlerin polisin yaptığı uygulamadan memnun kaldığı görüldü.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 19
  • van baskalem 11 yıl önce Şikayet Et
    güzel bir haber.... bazı arkaaşlarımız haberin gereksiz olduğunu belirten yorumlar yapmış. ancak arkadaşlarımızda taktir ederki, II.Abdulhamit in tahtan uzaklaştırılmasıyla beraber devlet gücüyle dindarlar-islami hassasiyeti olanlar bertaraf edilmeye başlanmış, camiler-Kur'an kursları, başörtüsü, namaz kılanlar saldırılara maruz kalmıştır. geçen ilan gördüm, yüzüncü yıl üniversitesi umre programı yapıyor ( ben yüzüncü yılda okurken kütüphanesinde mescit olmaz, namaz gizli kılınırdı üniversite yönetiminin despotluğu yüzünden) bu günleri görürken geçmişin de kıyaslamasını yapmak lazım. ALLAH RAZI OLSUN. slm ve duayla
    Cevapla
  • uraz tursen 11 yıl önce Şikayet Et
    Haber mi kalmadı. Anadolu'da taziye yerine gidilince bilenler önce Kuran, ardından fatiha okur, Kuran okumayı bilmeyen ya da güzel okuyamayanlar da merhum ya da merhumenin ruhuna fatiha okur. Bunun haber değeri nerede? Ama yine de okuyanlara dilinize sağlık, Allah razı olsun diyelim. Eminim taziyeyi kabul edenler de demişlerdir.
    Cevapla
  • adem cetin 11 yıl önce Şikayet Et
    way anasını. bu konuyu haber edecek ne varki dinimiz islam kitabımız kuran allah binlerce şükürler olsun polisde okur askerde vatandasda
    Cevapla
  • Necdet Yoğurtcuoğlu 11 yıl önce Şikayet Et
    İHSAN. Ne mutlu bu ülkeye artık her yerde böyle Allahını Kuranını bilen imanlı irfanlı izanlı VATAN Evlatları yetişiyor. Böyle Nesillerin yetişmesine vesile olanlardan Allah razı olsun.
    Cevapla
  • Erdal Tekin 11 yıl önce Şikayet Et
    Özlenen tablo.... O kadar memnun edici bir olay ki, anlatilir gibi degil. kelimeler yetmez...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'dan 11 kat daha büyük! Tarih verdiler: Şeytan lakaplı kuyruklu yıldız yaklaşıyor!
Ligden mi çekiliyorlar? Fenerbahçe'den flaş karar