Silivri'de deniz çekildi paniği

Silivri sahilinde deniz yaklaşık 170 metre çekildi. Ortaya çıkan ilginç görüntü, vatandaşlar arasında paniğe neden oldu.

GİRİŞ 07.03.2013 18:22 GÜNCELLEME 07.03.2013 20:38
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Silivri'de zaman zaman 30-40 metrelik deniz çekilmesi, bu kez 170 metreyi buldu. Çekilmenin etkisiyle sahilde adacıklar oluşurken, denizin çekildiğini gören vatandaşlar ise paniğe kapıldı.

Türkiye'nin deprem bölgesi olduğunu belirten bir vatandaş, "Bu suların çekilmesi deprem bölgesi olduğundan dolayı. Türk ve yabancı bilim adamları görüşleri ve araştırmalarına göre deprem Silivri'de olabilir. Marmara denizi açıklarında olabilir ama ülkemiz deprem kuşağı içerisinde. Allah'tan gelen bir şey görünen köy kılavuz istemez bizim ülkemiz deprem kuşağı altında olabilir, kıyametin alametleri de olabilir" dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 5
  • Metin Türkoğlu 11 yıl önce Şikayet Et
    Müneccimmisin Kardeşim?. Müneccimmisin Kardeşim?
    Cevapla
  • Hasan Demir 11 yıl önce Şikayet Et
    Bu insanlarla aynı oksijeni teneffüs ediyoruz! . "Türkiye'nin deprem bölgesi olduğunu belirten bir vatandaş, "Bu suların çekilmesi deprem bölgesi olduğundan dolayı. Türk ve yabancı bilim adamları görüşleri ve araştırmalarına göre deprem Silivri'de olabilir. Marmara denizi açıklarında olabilir ama ülkemiz deprem kuşağı içerisinde. Allah'tan gelen bir şey görünen köy kılavuz istemez bizim ülkemiz deprem kuşağı altında olabilir, kıyametin alametleri de olabilir" dedi." Bunu vatandaş konuşmuş, bizimkilerde hiç düzeltmeden yazmış bu nasıl haber ey kardeşler!
    Cevapla
  • mert tg 11 yıl önce Şikayet Et
    panik. vatandaşlarda herşeye panik oluyor, olmayın efendim, habere malzeme oluyorsunuz sonra
    Cevapla
  • esat hayaloğlu 11 yıl önce Şikayet Et
    de gett. efendim buna med cezir denir, gel- git yani. eger a'yla güneş aynı doğrultuda olursa suyun çekilme miktarı artar, mesele budur.
    Cevapla
  • ahmet yılmaz 11 yıl önce Şikayet Et
    süper. süper keyifli bir haberdi. Çıkardığım sonuç "her şey olabilir"
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez