Dünyayı sarsacak fotoğraflar Sıradışı'nda

Sıradışı, 20 Ocak'ta yayınlanan bölümüyle yine izleyicisini ekran başına kilitledi. Programda Turgay Güler ve konukları, Suriye Ordusu'nda görevli bir askerin Esed Rejimi tarafından işkenceyle öldürülen insanların fotoğraflarını yayınlaması konusunu ele aldı.

Dünyayı sarsacak fotoğraflar Sıradışı'nda
Dünyayı sarsacak fotoğraflar Sıradışı'nda
GİRİŞ 21.01.2014 18:00 GÜNCELLEME 21.01.2014 18:00

Kemal Öztürk skandal fotoğrafları yorumladı!

Ülke TV'de yayınlanan Sıradışı Programı'nda Turgay Güler'in konukları Nevzat Çiçek ve İbrahim Kahveci'ydi. Suriye Ordusu'nda görevli bir askerin Esed Rejimi tarafından işkenceyle öldürülen insanların fotoğraflarını yayınlaması Sıradışı'da ele alındı. AA'nın basına servis ettiği fotoğraflarla ilgili AA Genel Müdürü Kemal Öztürk Sıradışı Programı'na bağlanarak konu hakkında görüşlerini ifade etti.

 Turgay Güler'e gözdağı!

Son günlerde bazı kesimler tarafından hedef olarak gösterilen Turgay Güler, kendisinin hazırlayıp sunduğu Sıradışı programında başından geçen ilginç bir olayı da seyircileriyle paylaştı.

Turgay Güler önceki akşam trafikte seyir halindeyken kasıtlı olarak kaza yaptırılmaya çalışıldığını söyledi. Korku dolu anlar yaşadığını belirten Güler, ‘‘E-5'de giderken beyaz renkli bir araç arkadan hızla geldi, yanımıza yanaştı, ben önde sağda oturuyordum. Baktı şöyle, direksiyonu üzerimize kırdı, bize vurdu. Sonra tam gaz olay yerinden kaçtı.'' dedi. Güler, kendilerine vuran aracın plakasını aldığını ve gerekli yerlerin gerekli çalışmaları başlattığını da söyledi. ‘‘Ölüm Allah'ın emri'' diyen Güler, Allah'tan başka hiç kimseden korkusunun olmadığını söyledi.

20 Ocak'ta yayınlanan Sıradışı programını izlemek için tıklayın

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim