Nedim Şener'den bomba iddia!

Emre Uslu ve Önder Aytaç'la ilgili bomba bir iddia gazeteci Nedim Şener'den geldi...

Nedim Şener'den bomba iddia!
Nedim Şener'den bomba iddia!
GİRİŞ 03.04.2014 10:06 GÜNCELLEME 03.04.2014 10:41
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Gazeteci Nedim Şener Türkiye'de tutuklanma korkusuyla Belçika'ya kaçan Emre Uslu'yu Twitter'da bombardımana tuttu. 

"BAŞÇALAN HESABINI EMRE USLU VE ÖNDER AYTAÇ AÇTI"

Seçimler öncesinde ülkede kaos ortamı yaratmak için her türlü komployu kuran paralel yapının tetikçileri Twitter'da "Başçalan" hesabından yasadışı ve montaj ses kayıtları yayınlamışlardı. Tetikçiler son olarak Suriye görüşmelerinin yapıldığı güvenlik toplantısının kayıtları olmuştu.

Nedim Şener'in iddiasına göre Emre Uslu Suriye kayıtlarının sızdırılması nedeniyle kaçtı. Şener Twitter'da Emre Uslu ve Önder Aytaç'la ilgili, ""Emre Uslu "Başçalan" hesabını Önder Aytaç ile birlikte açtı, Suriye görüşmesini yayınladı" diye yazdı.

YORUMLAR 2
  • Orhan KEMAL 10 yıl önce Şikayet Et
    EMRULLAH USLU. neden kendi adını kullanmıyorsun? twitter diğer avrupa ülkelerine uyguladığı imtiyazları ülkemize uygulamadığı sürece açılmasın. ne yani adamın yüzüne söyleyince suç, twitter üzerinden yapınca suç değil.yok öyle aga.
    Cevapla
  • Adem Karakoca 10 yıl önce Şikayet Et
    VATAN HAİNLERİ. Bunların zaten ne mal olduğu belli bunlar ülkesi vatanı olmayan soysuz kopuk insan suretindeki canlılar...inşallah ümidimiz hükümet bunlara öyle darbe indirirki bir daha doğrulamasınlar...ne demişler yılanın başını küçükken ezeceksin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!