Erdoğan'ın İstanbul mitinginde kaç kişi vardı?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Maltepe sahilinde yaptığı final mitigine katılan kişi sayısı merak konusu oldu.

Erdoğan'ın İstanbul mitinginde kaç kişi vardı?
Erdoğan'ın İstanbul mitinginde kaç kişi vardı?
GİRİŞ 04.08.2014 09:20 GÜNCELLEME 04.08.2014 09:31
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Gazeteler, haberi birinci sayfasına taşırken katılıma dair sayı verdiler.

Hürriyet gazetesi "1 milyonu aşkı kişi dinledi" diye yazdı. Sabah gazetesi "2,5 milyon kişi Köşk'e uğurladı" manşetini attı. Vatan gazetesine göre "2 milyon İstanbullu" vardı.

Zaman, Taraf ve Bugün gazeteleri ise miting haberini görmedi.

Mitingi küçük bir haberle geçiştiren Cumhuriyet gazetesi sayı vermezken, yine Sözcü gazetesi de mitingi görmeyen gazeteler arasındaydı.

Akşam gazetesi okurlarına "2 milyonu aştı" diye duyururken, Türkiye gazetesi "milyonlar" diye bahsetti.

Star gazetesi katılımın "2 milyon kişi" olduğunu yazarken, Takvim gazetesi 2.5 milyon kişinin katıldığını yazdı.

YORUMLAR 12
  • Ahmet Tokkan 9 yıl önce Şikayet Et
    GÖZLERİ VAR GÖRMEZLER. bunlar mühürlenmiş takımından,görmezler,duymazlar,konuşmazlar,olsun dün o tarihi mitingde 2 milyon insanın içinde bizde, eşimiz,çoluk çocuğumuzla birlikte oradaydık ya,ne mutlu bize,allah başbakanımız ve arkadaşlarının yollarını açık etsin,10 ağustos akşamı bayramımızda buluşmak üzere.
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    ,,Ben Türkiye’yi yerin üstündeki 35 milyon ölünün degil, yerin altındaki 35 milyon dirinin koruduğuna inanırım. Necip Fazıl Kısakürek ,,. Şimdi Fatih kalksa mezarından ne ben onu tanırım ne o beni tanır. Ama İstanbul’u Bizanslılar almış deyip tekrar savaşır! [Necip Fazıl Kısakürek] Recep Tayyip Erdoğan ile tam bağımsız bir Türkiye için el ele verme zamanı,
    Cevapla
  • Ahde Vefa 9 yıl önce Şikayet Et
    Sayının Ne Önemi Var ki?. Önemli olan etkisi, Biz de oradaydık.. Sonuçta Cumhuriyet Tarihinde görülmemiş bir kalabalık vardı her zamanki gibi Elhamdülillah.. Millet "Seninleyiz Erdoğan" dedi, adamını yalnız bırakmadı ve sahip çıktı yine..
    Cevapla
  • Murat Kara 9 yıl önce Şikayet Et
    Maltepe Merkez Cumhuriyet Camii. Toplanma alanına (miting yabanca bir kelimedir) geçmeden ikindi namazını kılmak için arkadaşlarımızla Maltepe Merkez Camii'nde ikindi namazını kıldık. Tahmin edebileceğiniz gibi cemaat oldukça kalabalık idi. Bu camii camii olalı bir vakit namazında bu kadar cemaati bir arada görmemiştir sanırım. Allah niyeti halis olanların niyetlerini mübarek kılsın inşallah. Allah yurdumuzu, milletimizi suret-i Hakk'dan görünen iki ayaklı şeytanların şerrinden muhafaza eylesin. (amin)
    Cevapla
  • Musa YILDIRIM 9 yıl önce Şikayet Et
    Mal yalan mülk yalan var git sen oyalan. Ben de oradaydım:keşke okuyan kişi sende orada olaydın; insan sevdikleriyle beraberdir deriz ya.Sen nasıl sevdiklerinle beraber olmak için zamanını ayırırsan inan oradakiler de bunu yaptı. Ama sen var yine de oyalan....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber